Nejste přihlášen/a.
Dnes mi přišlo na whatsapp video nakupujícího generála Pavla v Polsku na tržnici (lze dohledat i na internetu). Jsem jeho fanynka, mrzí mě to. Není to dvojník? (zdroj Parlamentní listy). Co si o tom myslíte?
Jakože Pavel nesmí chodit na nákupy? Měl poslat ochranku? Nebo co je špatně? Mimochodem, kromě toho, že absolutně nechápu, proč někdo něco takového řeší, tak to bylo již dříve. manipulatori.cz/...
No jó, Parlamentní listy, ty berte s rezervou! Když chci někoho poškodit, je snadné upravit realitu.
Kdybyste to dočetla do konce, tak on má chalupu v České Čermné na Náchodsku, odkud je na nákupy právě nejblíž na tuhle polskou tržnici. Tak tam jezdil dříve a jezdí i teď. Na tom nic není. Jen jestli tam v Čermné bude cokoli slavit se sousedy chalupáři, tak má nakoupené máslo na koláčky a cigarety pro ty lidi z obce.
Kdybyste to dočetla do konce, tak on má chalupu v České Čermné na Náchodsku, odkud je na nákupy právě nejblíž na tuhle polskou tržnici. Tak tam jezdil dříve a jezdí i teď. Na tom nic není. Jen jestli tam v Čermné bude cokoli slavit /budou Velikonoce/ se sousedy chalupáři, tak má už nakoupené máslo na koláčky a cigarety pro ty lidi z obce.
Doplnila jsem, že to má na Velikonoce s chalupáři a vyskočila mi kopie. Nejde mi tu první odpověď vymazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.