Nejste přihlášen/a.
Do 18 let, navíc volně prodejné..nic takového neseženeš. A ty další blbosti jako je melatonin a ostatní rádoby věci na spaní, to je tahání peněz z kapsy a nebo různé rady jak rychle usnout apod..na to se vykašly.
Navíc píšeš, že máš i psychické problémy a nejspíš se táhnou od mala..tam by se to chtělo zaměřit a rozhodně s doktorem, psychologem. Ten tě bude bezpečně provázet k lepšímu spánku, než si něco sama ordinovat nebo podle rad někoho. Ale každopádně zkus prva SPÁNKOVOU HYGIENU, než přikročíš k doktorovi. Ale to je taky trošku běh na delší trať, než to zabere. A ty potřebuješ spát už nejlépe včera že? Takže jedině doktor.
Jakože melatonin je špatnej? Pověz mi o tom více.
Ale tazatelka píše: spat aspon 2 hodiny denne.
tak to pobavilo vím věku musí spát minimálně 7 hod., jinak bude v prdeli já nabořenej celej organismus. spánek je v tomto věku velmi důležitý... jestli spí méně než 2 hod. denně, tak to je na psychiatra! Leda že patří k tomu 0,1% lidí, kteří spát nepotřebuji tolik. Údajně
Neříkám, že melatonin je něco špatně..ale aby s ním laboroval laik a bral si ho podle svých pocitů, špatně je. Kolik ho má kdo v těle ví snad jen ten, který si nechal udělat nějaký rozbor v laborce a podle toho by se dalo trošku s ním pracovat..ale zase jen spíš pod dohledem lékaře, protože nesprávným dávkováním melatoninu, se může narušit tvorba atd melatoninu vlastního. Bavil jsem se o něm i se svým lékařem.
A taky dost lidí zapomíná na to, že melatonin nefunguje jako prášek na spaní, ale že je to něco na dlouhou trať, co se musí vyladit při nedostatku tvorby melatoninu vlastního. Já si taky dřív myslel, že si ho vemu před spaním a že s ním usnu snáz.
Babské rady doporučují před spaním teplé mléko s medem nebo kakao. osobně -ale to je nad 18 roků-mám zkušensot s pivem -když jsem si dal dva plnotučné regenty a tak jsem pak spa jako budulínek. Popř. flaška rumu ale bez patřičného tréninku jsou pak nepříjemná rána!Takže s tímto raději nezačínat -spíš to mlíko!
A není to spíš tím, že si vezmeš něco, co velmi silně zatíží organismus a ten pak je tak unavený že se chce vyspat? Na někoho funguje maso na jiného brambory, na tebe třeba mlíko nebo alkohol?
Ptejte se v lékárně na bylinné kapsle na spaní a užívejte Mg + B6 /v jedné formuli/. Dobré jsou čaje z meduňky, dobromysli, kozlíku ap.
Možná ještě Melatonin, pokud ho v těle máte málo. Někdo ho chválí, ale já jsem kdysi využívala pokusně celé balení a žádnou změnu jsem nezaregistrovala.
Můžete zkusit navečer zkonzumovat kousek sýra obsahuje látky podporující spánek.
Dále mátový čaj uklidnuje trávení a tim prospívá spánku.
Nebo Coffea AKH vycucat 2-2-2
Jak dlouho nespavost trvá? Co jí předcházelo?
ok zítra na to mrknu mělo by to vyřešit i ty noční můry.
Jste štíhlá? Co vám chutná k jídlu? Jak se vám hojí rány dobře?
Omlouvám se, ale jsou to běžné dotazy k diagnostice.
Bude to dobré nebojte .
Takže jsem zde jak jsem slíbila zcela bez vedlejších účinků Artemisia Vulgaris AKH
Jedná se o bioinformační materiál (neboli pelyněk) užívá se vycucat 2-2-2 snadno se rozpustí v ústech . Nebojte je nasládlé chuťi.
Užívat by se mělo po tři měsíce. Existuje možnost objednat na netu a dají se i pro klid duše dohledat informace o přípravku.
A´t je vše dobré.
Co nepít v pozdní odpoledne: kafe, energydrinky, čaj černý i zelený, nealko nápoje s kofeinem, čokoláda, C vitamin, čaj s guaranou ap. Tohle určitě ne večer, neboť to nabudí a brání usnutí.
Na usnutí metodu 3,7,8, kdy se počítá na 3 doby nádech, 7 výdrž, 8 dob pomalý výdech. Provádět opakovaně, až to sníží obsah kyslíku v krvi, což pomůže k usnutí. Chce to přes den se unavit pohybem venku. A stanovit si vhodnou hodinu, kdy jít trochu s předstihem do postele, podle toho, kdy musím vstávat. Spánek je na 1,5 hodinové cykly, ty si odpočítat zpátky od hodiny, kdy se musím probudit. Podle toho vychází spánek některým aspoň 4,5 hod, u mne 6 hod, někdo potřebuje 7,5.. Pokud máš zítra plno povinností, tak si je sepsat na papír, aby nestrašily v hlavě.
Některé druhy sýrů na noc nejezte, obsahují tyrosin, zejmén ty zrající, jako plísňák,parmazán, ale i mozzarela a brynza. Podobně ruší usínání látky obsažené v červeném vínu, rybích konzervách, rajčatech i bramborách. Před spaním doporučují lehkou sacharidovou stravu. A ještě né hned před spaním, ale víc jak hodinu.,
Samozřejmě kousek tvdšího sýra rozhodně ne plísňové.
Také Kešu oříšky jsou celkem fain doplňkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.