Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový jen teoretický dotaz tak se omlouvám, pokud to sem nepatří. S kamarádama jsme se bavili ve škole, jak by policajt řešil, kdyby chytnul opilého nezletilého
1 měsíc nebo x dní před 18. narozeninami. Přece jen, než se pošle nějáký ten dopis na sociálku tak to taky trvá pár měsíců. A nebo by na to policajti měli ohled a neřešili to přeci jenom, když jsem plnoletý za týden tak to sice není jedno ale asi je to zbytečné řešit, pokud neudělám nějáký jiný průser do toho? Máte s tím zkušenost? Dost mě to zajímá a nemám žádného známého u policie, abych se zeptal.Tak se chci zeptat alespoň zde, na nějáké názory nebo zkušenosti. Co si o tom myslíte, Díky. Pardon, jestli je to nevhodný dotaz
@pavelm - jak by policajt řešil, kdyby chytnul opilého nezletilého
Většinou tak, že ho odveze na služebnu a zavolá rodiče, aby si ho přijeli vyzvednout - takhle v půl druhé ráno budou mít určitě radost a vyřeší to sami doma
než se pošle nějáký ten dopis na sociálku tak to taky trvá pár měsíců
Abyste se nemýlil. To se dá vyřešit jedním telefonátem, když je důvod nebo namíchnutý policajt. Takže pokud se zadaří, rodiče může potěšit ještě návštěva na OSPOD.
Domnívám se, že by záleželo na dvou věcech. Zaprvé, zda by vás chytli, jak vyvádíte něco nepatřičného (kravál, ničení věcí, rvačka atd.), zadruhé na osobnosti toho policajta, zda by byl macho, co má náladu na problémy nebo by vás jen poslal domů s radou, ať se chováte slušně. Oni se tu rádci budou tvářit ctnostně, ale ruku na srdce, kdo z nás se ve věku do osmnácti aspoň jednou neožral jak carský důstojník?
@etana - kdo z nás se ve věku do osmnácti aspoň jednou neožral jak carský důstojník?
Leckdo - ale otázka by měla znít: "Koho z nás opilců lapili policajti?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.