Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká lýtka

Od: zves291 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

obecně je známo, že nabrat hmotu v lýtkách je velice složité. Jak je tedy možné, že některé (převážně ženy) mají velké lýtka a přitom nejsou ani tak moc při těle?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
Prostě nestandardní postava, no. Tak jako u psů jsou chrti, mopslíci a jiná plemena, i lidská těla mají různé tvary ovlivněny geny a polygeny. Vzpomeňme na africký kmen nevím jaký, kde mají ženy obrovité zadky. Některá žena má výrazný tvar hrušky, kdy bude mít drobný vršek, velmi štíhlý pas a prdel jak pivovarský valach, i když nadváhu mít nebude. A neudělá s tím nic. Jiná s výaznou postavou přesýpacíh hodin bude mít štíhlý pas i s nadváhou pár desítek kg. A já pas nemám a nikdy jsem neměla i s váhou 60kg. Dokonce ani před dětmi ve 20 letech a váze 50kg jsem neměla výrazný pas. I na kulturistkách je vidět, jaká postava jim byla dána do vínku, jestli s pasem nebo nebo bez. Stejné je to s ostatními částmi těla. Odpovědět by uměl možná antropolog.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, genetika - mají to poděděné po mamince. Myslím, ty zdravé ženy, protože také to může být chorobné (zadržování tekutin v těle nebo žilní problém). Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Měla jsem na tělák na SŠ takového svalnatého kluka. Žádný tuk, jen vymakané svaly na celém těle. A přitom docela nesportovní nemehlo s nezájmem o pohyb. Na tohle by jeden dřel v posilovně roky...Geny jsou sviňa*alene*.

hodnocení

0x

Moje neteř je hubená a má ta silná lýtka zrovna tak a vůbec proto nechce chodit v sukních. Vypadá to opravdu zvláštně, protože je hubená, pěkná a najednou má prostě lýtka téměř tak silná jako stehna.

ben®

sisi - a proč to tak má? Jak je to možné?

Nevím, kde se to vzalo, ale nikdo z rodiny to nemá. Její sestra je malá, tlustá a má velký zadek. Když se ty dvě sejdou, je to fakt pohled.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]