Nejste přihlášen/a.
Jestli si myslíte, že loupané mandle, tak se šeredně mýlíte.
...ale já si to myslel taky
Odpovědi se nedočkám, tak to bude něco jednou pražené (vlevo) a jednou syrové (vpravo). Asi to budou bobky z lesa .
slavco31 - asi myslíte kakaové boby (z těch se dělá kakao a z kakaa potom čokoláda). Koka je droga (snad se žvejká).
jedubabicka - muškát je celý kulatý a ty bobky z lesa na obrázku mají špičku (kterou jdou z těla napřed) .
Samá voda! No, vypadá to jako mandle, chutná to jako mandle, lehce to voní po kyanidu...
...ale světe div se! Podle etikety nalepené zespoda na sáčku je to "fondán s rozinkou a rumovou příchutí"! Holt se mám pořád co učit .
magdon - už se stalo, že byla omylem nalepená jiná etiketa na jiném výrobku, tak pozor, aby to nakonec nebyly ty bobky z lesa .
Tak fondán, jo? A co tam dělá ten palmový a kokosový tuk? A o složení příchuti ani zmínky. Kolik ta "ňamka" stojí?
jedubabicka - co to stálo nemám tušení. Včera mi to dala přítelkyně, našla to ve špajzu a mohlo to tam ležet docela dlouho. Ale mandle chutnají normálně, žluklé nejsou.
, je to fondán, ale mandle chutnají normálně... Asi se nedivíte, že jsem minule na Vás reagoval takto v 17,29 třetí větě. Ale uznávám, není to špek, je to fondán... Tedy mandle...
Ve složení není zmíněná mandle, tak to žádné mandle neobsahuje.
Fondán je obdoba marcipánu cs.wikipedia.org/...
zřejmě je to tady ta sračka podle složení, samý cukr a tuk, a je to na tvarováno v nějakém Lisu, formičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.