Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykani mezi partnery

Od: hennry* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den.Je mi 40 let a partnerce 47.Máme spolu výročí 6 let od prvního rande,z toho jsme dva půl roku manželé.Na tom by nebylo nic zvláštního že mám partnerku o sedm let starší.Jenom my si stále VYKÁME.Od svatby se oslovujeme pane a pani příjmením.Ve společnosti se na nás dívají divné,ale nam to tak vyhovuje a sexuální život tim netrpí.
Možná jsme unikát možná je nás víc,jaký máte nato názor,jak se oslovuje mezi sebou

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý den, vykání mezi manžely udrží určitý odstup třeba při hádce.. A je možné, že to do vztahu vnáší jistou noblesu, ale předpoklad je,že ji v sobě ti dva také mají.
Jeden oblíbený slovenský herec si také se svojí ženou vzájemně vykají.
etana*

Důvodů může být povícero, ale pro ty hádky je to ideální. Ono řvát na partnera: " Vy kreténe, zase jste nekoupil brambory" nebo "Ženská, kolikrát jsem vám říkal, že klíče patří na věšáček" jde dost těžko.

hodnocení

3x

Na ostatní nedejte a oslovujte se podle sebe. Dříve to bývalo mnohem častější. Pořád je to lepší, než když se dnes mladí s dítětem oslovují na veřejnosti ty vole apod. Já osobně jsem v dětsví znala aspoň dvě rodiny, kde to takto měli.

sex
hodnocení

2x

A tituly, pokud mate, také používáte? Pane inzinyre, paní doktorko?

Jo ve Vonoklasech to bylo to same, a jsk zo dopadlo ... magori... Viz Major Zeman, díl Studna.

hodnocení

2x

Vykání vyjadřuje úctu k druhému. Ovšem v manželství mi to připadá velice divné. Kdysi vykaly děti svým rodičům, právě na důkaz té úcty.

Jedna známá vždycky říkala, že je lepší třeba mezi kolegy v práci si vykat. Protože se prý daleko snáz řekne: Ty krávo!, než Vy krávo. *smich*

Kdyby mi manžel ale řekl po nedělním obědě: "Paní Nováková, ta svíčková se Vám moc povedla!" místo: "Máňo, dneska to byla veliká dobrota, povedlo se Ti to:" Asi bych na něj volala Chocholouška.

Neznám vás, ani jednoho, ale mám pocit, že mezi vámi chybí vzájemná láska. Jako parťáci si zřejmě rozumíte, ale ta milenecká vřelost tam není. Nedovedu si třeba představit, jak v intimní chvilce Vaše paní sténá: Pane Nováku, óóó, pane Nováku, jak Vy jste ale šikovný! Jaga.

id
hodnocení

0x
Vy se nemilujete, vy jste si prostě zbyli.
Vzali jste se pouze ze strachu, že byste zestárli sami.
etana*

Jak jste na to přišel/přišla?

Prostě jim to připadalo zábavné a zvláštní a zalíbilo se jim to.

id
Měla jsem takovou tchýni, s manželem si vykali do smrti. Taky tak vypadal jejich soukromý život - spolubydlící.
Nic zábavnéjo na tom nebylo.

hodnocení

0x

Hlavní je, že vám to vyhovuje, na to, jak k na vás koukají ve společnosti nehleďte. Názor mám, že je to čistě vaše věc. Nikdy jsem se s tím nesetkala.

ltz
hodnocení

0x
Možná jste si začali vykat tak jako z legrace a už vám to zůstalo. Jako neobvyklé to je, ale jestli vám to nevadí se takto oslovovat i ve společnosti známých, tak to neřešte. Nebo jinak, aspoň ve společnosti si můžete chvilku tykat, kvuli případným posmeškům.

break
hodnocení

0x
Máte to tak aj v posteli?
Praktičtější mi přijde ve vztahu onikání a onkaní.
"Nestála, nekoukala a šla šůrovat schody!Vyklepala tepich!"
"Ráčí odpustit , milostpane . Po vygruntovaní cimerky jsem jim chtěla trochu navařiti. "
"Nevodloumavala a šla! Holota líná!"
*palec*
etana*

V posteli je to naopak nejlepší. Jak řekne dotyčná dotyčnému: "Pane", tak se začnou dít věci *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]