Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to tak dobře?

Od: obycejnychlap odpovědí: 4 změna:

Při vzpomínce na to, jak mi kamarád začal dělat do slečny, která se mi líbí ale nezačal jsem s ní chodit, protože jsem v té době řešil jiné věci jsem vzal telefon a napsal jednu nadávku. Nakonec jsem se ovládl a neposlal to ale pomohlo by to.

Já si vážím jeho pomoci ale tohle mě v ten moment tak vyšlo na mysl. Jednou jsem takto už vynadal a od té doby je u jiné osoby utrum. Zachoval jsem se teď dobře, co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klobouk dolů, že jste se zabrzdil a nadávku neposlal. Jen dodávám, stejně by nic nevyřešila, v ničem nepomohla.

obycejnychlap
Stejně na to jednou třeba dojde ale mě to jen pomůže to dostat ze sebe. Nebo nějakou nenásilnou formou.

liska5
hodnocení

2x

Je to dobře. Nezhoršil jste si pozici. Psychologové někdy radí vypsat se z toho. Mám na mysli dopis, který nikdy nepošlu. Někomu pomůže fyzický pohyb, jít to vyběhat. Zažila jsem i radu ženě se čtyřmi dětmi, kterou opustil manžel, aby připnula jeho fotku někde na dřevo a bodala do ní. Prostě aby ventilovala svůj vztek, aniž by si sama jakkoliv uškodila.

obycejnychlap
To je možnost také. Nebo si napsat na papír co chce člověk sdělit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]