Nejste přihlášen/a.
Při vzpomínce na to, jak mi kamarád začal dělat do slečny, která se mi líbí ale nezačal jsem s ní chodit, protože jsem v té době řešil jiné věci jsem vzal telefon a napsal jednu nadávku. Nakonec jsem se ovládl a neposlal to ale pomohlo by to.
Já si vážím jeho pomoci ale tohle mě v ten moment tak vyšlo na mysl. Jednou jsem takto už vynadal a od té doby je u jiné osoby utrum. Zachoval jsem se teď dobře, co myslíte?
Je to dobře. Nezhoršil jste si pozici. Psychologové někdy radí vypsat se z toho. Mám na mysli dopis, který nikdy nepošlu. Někomu pomůže fyzický pohyb, jít to vyběhat. Zažila jsem i radu ženě se čtyřmi dětmi, kterou opustil manžel, aby připnula jeho fotku někde na dřevo a bodala do ní. Prostě aby ventilovala svůj vztek, aniž by si sama jakkoliv uškodila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.