Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické prodejny COOP, vstup více lidí

Od: petra76 odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer,
Dnes jsem poprvé u nás ve Strakonicích vyzkoušela samoobslužnou prodejnu COOP a musím říct že je to naprostá paráda když si člověk v pozdních večerních hodinách chce něco koupit :) Mám jen jednu otázku, nikde jsem v podmínkách prodejny nevyčetla. Lze načíst mou identitu a vstoupit s druhou osobou která se nijak nebude prokazovat bankovní identitou (např. děti, manžel)? Obecně předpokládám, že asi mohou a že za případné problémy ručí osoba přihlášená (=já). Je toto možné nebo by se jednalo o nějaké porušení pravidel?
Děkuji za vaše odpovědi:)
Petra N.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neporadím, v podobné prodejně jsem nikdy nebyla. Všechno asi musí být do detailu vychytané /kdo vstoupí, krádeže.../

Mně by vadilo, že není kontakt s prodavačkou. Občas se potřebujete zeptat, zda nemají to, co jste v regálu marně hledala, zda a kdy to dostanou... Když použiji samoobslužnou pokladnu, občas se "kousne." Nebo zboží zadám chybně. Stává se to. Potom přivolám obsluhu, musí kasu odblokovat, chybu napravit. V této prodejně by mi nepomohl nikdo.

Navíc mi to připomnělo slavnou větu paní Zázvorkové ve filmu Pelíšky. " a SKLÁŘI CHCÍPNOU HLADY." Jaga.

okolik

Asi záléži na zvolené technologii. Obecně potíže se samoobslužnými pokladnami většinou trpí Tesco a Kaufland malinko Albert jinak výkyvy nezaznamenávám.

zrzek
hodnocení

0x
Pan Plešatý tam šel normálně se svým dítětem. Video na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]