Cau lidi. Uz 4 dny se mi hrozne mota hlava. Zadny uraz tomu nepredchazel. A proto mi to je divne ze 4 se mi porad stejne,ne li vic mota hlava. Co bych podle vas mel delat. Nebo co by to mohlo byt?
Já mám stejný problém už delší dobu. Tlak si pravidelně měřím a od toho to není. Ale měla jsem před léty zlomenou krční páteř a je to od toho. Nepíšete kolik je vám let.
Od krční páteře to taky může být. Mně se motala, když jsem měla zánět čelích dutin a mé příbuzné, když ji tlačil nádor na mozku. Jděte doktorovi.
filip06*
No ono je prave zvlastni ze me nic neboli. A jediny smysl by davala ta krcni pater, protoze s tou sem mival potize. Nador by to nemel byt. Pred rokem mi neurolog delal spec. vysetreni.
Mě zase bolí za krkem a mám tam malé uzlinky, které na dotek bolí. Když je masíruji tak jsou menší, ale bolest střílí do lopatky. A mě se motala hlava že stresu. Jste v pohodě?
Když ne krevní tlak či krční páteř, které jsou v tomto případě nejčastější příčinou, tak problém může být i ve vnitřím uchu, kde je statokinetické ústrojí. Závratě bývají při nedostatku hořčíku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.