Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motání hlavy

Od: filip06* odpovědí: 13 změna:
Cau lidi. Uz 4 dny se mi hrozne mota hlava. Zadny uraz tomu nepredchazel. A proto mi to je divne ze 4 se mi porad stejne,ne li vic mota hlava. Co bych podle vas mel delat. Nebo co by to mohlo byt?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajít do doktora a nechat změřit tlak

filip06*
hodnocení

Tlak mam v poradku. Sem celkem bezradnej. Je to opravdu k nesneseni.

ltz
hodnocení

0x
Můžete mít třeba zvýšený tlak, nebo i nízký. Chtělo by to přeměřit.

hodnocení

0x

Navštivte lékaře. Nejlépe ORL. Možností, co se stalo je víc. V některých případech lékař pomůže.

filip06*
hodnocení

Nemuze to byt treba od krcni patere?

Nejpravděpodobnější možnost.

Já mám stejný problém už delší dobu. Tlak si pravidelně měřím a od toho to není. Ale měla jsem před léty zlomenou krční páteř a je to od toho. Nepíšete kolik je vám let.

id
hodnocení

0x
Jedna z možností je dehydratace. Dodržujete 0,3 l tekutiny na 10 kg své váhy?

sametka
hodnocení

0x

Od krční páteře to taky může být. Mně se motala, když jsem měla zánět čelích dutin a mé příbuzné, když ji tlačil nádor na mozku. Jděte doktorovi.

filip06*
hodnocení

No ono je prave zvlastni ze me nic neboli. A jediny smysl by davala ta krcni pater, protoze s tou sem mival potize. Nador by to nemel byt. Pred rokem mi neurolog delal spec. vysetreni.

leonyta
hodnocení

0x
Mě zase bolí za krkem a mám tam malé uzlinky, které na dotek bolí. Když je masíruji tak jsou menší, ale bolest střílí do lopatky. A mě se motala hlava že stresu. Jste v pohodě?

liska5
hodnocení

0x

Když ne krevní tlak či krční páteř, které jsou v tomto případě nejčastější příčinou, tak problém může být i ve vnitřím uchu, kde je statokinetické ústrojí. Závratě bývají při nedostatku hořčíku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]