Nejste přihlášen/a.
Zavedl jsem novomanželku v Praze do krásného obchodu s oblečením zn. Prada. Když jsem viděl ceny tak se mne z toho chtělo brečet.Tričko okolo 20tis.Kč, kalhoty 27tis.Kč,kabelka 55tis.Kč,bunda 85 tis.Kč,kabát 190tis.Kč.Chtěl bych vědět, jestli to je šité zlatou nití nebo co je na tom tak šíleně drahého, jestli dámy se někdo v oblečení trochu vyznáte?
Modní světoznámá značka od modního návrháře je jedna věc a ta druhá je kvalita látky. Platí se jenom za významnou značku nebo látka je z lepšího materiálu, který kvalitou vydrží mnoho let?
MIlý pane, je vidět, že jste novomanžel a neznáte dosud ženské fígle.
Věřte tedy, že se jedná pouze a jedině o značku. Občas je velká sotva jako poštovní známka, ale přitom stojí tisíce.
Kvalitu látky neposuzujte. Neliší se naprosto od ostatních látek. Ale i kdyby byla k neroztrhání, ženám je to stejně jedno. Protože déle, než rok či dva tričko stejně nosit nebudou. I kdyby vypadalo jako nové. UŽ JE PROSTĚ STARÉ. Takže, jak správně chápete, platíte pouze značku.
Jsem ze staré školy a raději si koupím triko se štítkem KRAVÍN LHOTA za 50 korun, než nějaké PRADO za tisíce. Bud to chce předělat manželčino myšlení, případně ji vyměnit za jiný méně náročný kus. Nebo víc vydělávat.
Některé ženy časem pochopí, ale obvykle jsme to my, důchodkyně, které se nepídí po značkách. Proč být označkovaná jako jalovice na porážku? Kromě té neskutečné ceny se ukazuje i hloupé myšlení majitelky oděvu. Ale pokud se to prodává za ty neskutečné ceny, je těch jalovic pořád ještě dost. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.