Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje písnička ve videu

Od: libuna* odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Prosím vás kdokoliv jestli zná písničku z tohoto videa

ať mi poradí jsem na dně se silami, ale nic jsem nemohl najít. Děkuji za ochotu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chceš jen informaci,kdo to hraje,nebo chceš mít tu písničku? To by byl menší problém.

libuna*
hodnocení

Ahoj. Chci vědět, jak se ta písnička jmenuje, to mi bohatě stačí, popřípadě Interpreta. Děkuji.

Zatím jsem neměl úspěch,ale kolem deváté večer bych mohl vědět víc (pokud je to normální písnička a ne jen pár tónů natočených k tomuhle videu).

doplněno 26.06.10 15:43:

Tak to vypadá spíš na to druhé.

libuna*
hodnocení

no já bych řekl, že to není pár tónů natočených k videu, protože když to video končí, tak ta písnička má náhlý konec, jako kdybys ukončil písěň v polovině chapeš? Ale každopádně děkuji za snahu, třeba se objeví někdo, kdo by vědel, co je to zač. Zatím. Já budu pokračovat v hledání.

Zkusil jsem to ještě přes aplikaci Shazam,která dokáže přes internet na vzdáleném serveru rozpoznat,o jakou písničku se jedná,ale tato rozpoznána nebyla.Zřejmě zcela nový song.Je mi líto,zatím mi ten Shazam vždy našel vše.

slonbonjohn*

Diskuse k videu je 2 ROKY stará, takže to zase tak nový nebude.

libuna*
hodnocení

Taky bych řekl že je ten song starý asi dva roky možná víc. Já jsem to zkoušel pouštět i v midomi.com/..., ale taky nic.

Budu se snažit hledat dál. PS: Nemůžu ani usnout, jak furt přemýšlím, kde ji sehnat :( .

Midomi je obdoba aplikace Shazam,kterou jsem použil já.No,já to video stáhl,dokázal bych z toho vytáhnout jen audio,ale pokud písnička není celá,jak píšeš,tak co s tím?

doplněno 26.06.10 21:09:

A na čas diskuse jsem se nedíval,tak sorry.

libuna*
hodnocení

No právě, že není celá. Já si také dokážu stáhnout audio stopu, ale na co je mi půlka písničky :D. Zkusím z toho vytáhnout audio a podívat se do tagů nebo do zdrojového kódu. Jdu hledat kdyby měl někdo nějakou stopu určo napište. Díky.

doplněno 26.06.10 22:36:

Tak jsem našel podobnou písničku

, takže bych řekl, že to zpívá jeden z interpretů nebo někdo podobný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]