Nejste přihlášen/a.
Prosím vás mám dotaz ohledně kamarádů atd. , mám pořád pocit že nikoho nemám ale aspoň mám spolužáky ale ty vidímm jen ve škole ve městě ale na vesnici se nemám s kým bavit. Chci jít ven ale nikdo nechce a já jsem v depresi bez kámošů. A další věc nemám vůbec nikoho s kým bych chatoval ani holku nebo kámoše prostě nikoho a navíc jsem jedináček sám v domě s roduči. Prosím o nějaké rady.
Určitě máš nějaké zájmy, koníčky a podle toho bys měl hledat přátele. To nejsou u Vás v okolí nebo blízkém městě žádné kroužky, oddíly, kluby, sbory, soubory? Tady byl jeden, co se kvůli stejnému trápení zapsal do jazykových kurzů. Pak s tou partou chodili společně na kafe a hned měl lidi na komunikaci. Já bych to řešila přes sport. To ve vsi nic není? Tak to dej dohromady. Třeba s pomocí jediného vesničáka, co by s Tebou vyzval sever proti jihu /obce/ třeba ve fotbale. Někde se dá i nohejbal nebo street basket
Kolik Ti je let? Že bys mohl začít jako instruktor na některém dětském táboře. Třeba tam jet jako nejstarší ještě žák a domluvil se s instruktory, co bys pro to potřeboval, kdybys jezdil s nimi. Takto funguje jedna moje vnučka. Má tam fajn partu a je s nimi stále ve spojení. Jinak pokud máš nějakou svoji činnost, tak Tě ta samota tak netrápí a stačí jen ti spolužáci. Myslím třeba kolo, hudební nástroj nebo něco s přírodou, příp. rybaření...
Prostě musíme mít něco, na co bychom se mohli těšit, ale něco proto musíme udělat.
A co teprv až ti rodiče umrou?
Clovece začni se sebou něco delat. Uplakanyho beta chlapa ani žádná ženská nechce, kolik ti je a co vlastně chceš?
Znat důvody? Geny, lenost, soc.bublina.
ps: "nemám vůbec nikoho s kým bych chatoval" - táta jezdi autem nebo co děla? Napsat tuhle větu v roce 20:23, kdy můžeš chatovat s bezmála 3 000 000 000 lidí na zeměkouli, mě dostalo do kolen.
Tak si je najdi. U školy máš sport a kroužky, i na vesnici se hraje fotbal, někdo chodí běhat, jsou tam hasiči tak můžeš zavelet k vytvoření krožku mladých hasičů, rybáři, chataři jezděj na víkendy a maj děcka, jezdí i kolem chaty na kolech, jsou kluby turistů.. Možností je spousta, jen nebejt línej, zvednout zadek a něco pro to udělat. Brečením v koutě se kamarádi nehledaj. To samý na soc. sítích, jsou různý skupiny který mají koníčky, cestujou, bastlí atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.