Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze uzavřít životní pojištění v 70 let

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Zajímá mě , jestli jde uzavřít v 70letech životní pojištění , nikde žádný vzor na internetu nemohu najít . nechci , aby mi volali hned zpátky a otravovali s uzavřením pojištění. jenom jsem chtěl udělat takovou nezávaznou kalkulaci kolik by mě to měsíčně stálo. Nyní mám jenom pojištění na ůraz.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Připadá mi, že věk 70 let už je tak říkajíc za zenitem. V tomto věku je jen velice málo lidí, kteří nemají vůbec žádný zdravotní problém. Spíš ano a mnohdy i vážný. Prostě už to není jako zamlada, co si budeme povídat.

Do pojistky se starým klientem asi málokterá pojišťovna půjde. A pokud ano, bude asi pojistka finančně velice náročná. Protože povinnost plnění se s každým rokem silně zvyšuje.

Je to stejné, jako když chcete pojistit 20 let starou Fabii. Také už je těžko pojistitelná. A pokud ano, zaplatíte neúměrně velkou částku.

Nevím, jak Vy, ale já to už chci doklepat bez pojistky. Protože za mě stejně nikdo nic už nikdy nedá! *smich* Jaga.

A než strkat peníze na stará kolena do pojistky, raději si na tomto světě ještě něco pěkného užijte.

karlosdos*
hodnocení

Máte pravdu.

hodnocení

0x

Já mám řadu let úrazovou pojistku a můžu říct, že se mi opravdu vyplatila, protože jsem s úrazama jedna ruka. Životní by mi ani v 72 letech neuzavřeli, nebo by to bylo neúnosně drahý.

okolik

Hundzové se běžně dožívají 140 let.;)

racio
hodnocení

0x

Pojišťovna je podnikatelský subjekt, takže pokud to pro ni bude výhodné, tak určitě s vámi za individuálních podmínek životní pojištění uzavře. Samozřejmě záleží na zdravotním stavu a co od této transakce očekáváte. Viděl bych to tak, že pokud by pojistné plnění v případě úmrtí i případného dožití mělo činit 1 000 000 Kč, pak jednorázová platba pojistného předem (na 40 let dopředu) by činila nějaký cca 1 350 000 Kč. A nebo také ne.

hodnocení

0x
Treba u Directu

hodnocení

0x

Když jsem se na to ptala v různých pojišťovnách, tak ne a v jedné mi paní řekla, že by, i pokud bych pojistku měla, hodně váhali, jestli mi mají něco vyplatit, hledali by různé důvody, proč to nejde. Stačí prý se léčit s vysokým tlakem a budou říkat, že se mi mohla zatočit hlava, může mě bolet koleno,tak se mi může zvrtnout , prostě je prý lepší si peníze, které bych platila za pojištění, odkládat a šetřit.

lenulakrJe to přeně tak, jak píšete. Já jsem před řadou let ležela v Řecku ve špitále s potížemi se srdcem. Pojišťovna zjistila, že jsem měla infarkt a proplatit to nechtěla. Přes to, že jsem letěla k moři právě na doporučení kardiologa.Nakonec to dopadlo dobře, infarkt to nebyl, nedali mi vůbec žádnou léčbu kromě kyslíku do nosu. Tenkrát to dělalo 150 tisíc a byla jsem opravdu ráda, že to pojišťovna zaplatila. To se jednalo o cestovní pojištění, bez kterého bych nejela nikam mimo republiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]