Nejste přihlášen/a.
cus lidi kde mohu zehnat věci na zestavení radioteleskopu?a jak se u radioteleskopu ladí feakvence?např:z 40mhz
na 140mhz?.už jsem si sehnal parabolicko 1metrovou anténu ale potřebuji ješte radar.ale nevím kde ho možu sehnat?
lidi newíte?dik
0x
Andromedo,to si děláš srandu?jednou jsem ti vysvětlil,že to pro laika a amatéra není schůdné.Tak bys tomu mohl věřit.Kromě toho bys mohl při provozu rušit policajty a vojáky,tak na to zapoměň.
JABRAKA
kamo ty jsi napsal ze jsem amater a laika.ale problem jsem pokrocily(mysli m tim optikou)pozorovatel a muj znamy ktrery se o to taky zajima my to rekl ze je to mozne protoze jsem snil neco takoveho met za barakem ![]()
jo a ti policajti a vojáci...co nadělám sak chce jen pozorovat sum ze slunce atd...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.