Nejste přihlášen/a.
cus lidi kde mohu zehnat věci na zestavení radioteleskopu?a jak se u radioteleskopu ladí feakvence?např:z 40mhz
na 140mhz?.už jsem si sehnal parabolicko 1metrovou anténu ale potřebuji ješte radar.ale nevím kde ho možu sehnat?
lidi newíte?dik
Andromedo,to si děláš srandu?jednou jsem ti vysvětlil,že to pro laika a amatéra není schůdné.Tak bys tomu mohl věřit.Kromě toho bys mohl při provozu rušit policajty a vojáky,tak na to zapoměň.
JABRAKA
kamo ty jsi napsal ze jsem amater a laika.ale problem jsem pokrocily(mysli m tim optikou)pozorovatel a muj znamy ktrery se o to taky zajima my to rekl ze je to mozne protoze jsem snil neco takoveho met za barakem
jo a ti policajti a vojáci...co nadělám sak chce jen pozorovat sum ze slunce atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.