Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radiotelekop...jak na něj,

Od: andromeda* odpovědí: 4 změna:

cus lidi kde mohu zehnat věci na zestavení radioteleskopu?a jak se u radioteleskopu ladí feakvence?např:z 40mhz

na 140mhz?.už jsem si sehnal parabolicko 1metrovou anténu ale potřebuji ješte radar.ale nevím kde ho možu sehnat?

lidi newíte?dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Andromedo,to si děláš srandu?jednou jsem ti vysvětlil,že to pro laika a amatéra není schůdné.Tak bys tomu mohl věřit.Kromě toho bys mohl při provozu rušit policajty a vojáky,tak na to zapoměň.

JABRAKA

andromeda*
hodnocení

kamo ty jsi napsal ze jsem amater a laika.ale problem jsem pokrocily(mysli m tim optikou)pozorovatel a muj znamy ktrery se o to taky zajima my to rekl ze je to mozne protoze jsem snil neco takoveho met za barakem :)

jo a ti policajti a vojáci...co nadělám sak chce jen pozorovat sum ze slunce atd...;)

Já nevím,ale pokud to chceš mít za barákem,musíš se přestěhovat tam,kde to ti amíci chtějí (nebo chtěli) stavět.
andromeda*
hodnocení

já už mám od experta poraděné kam bych ho měl postavit a to za barák protože je to celkem vysoko a celkem daleko od pouličních lamp.taky tam pozoruji i optickým dalekohledem.jenže ještě nemám ten radar a stativ.a o to mi jde jestli newíte kde bych toto mohl sehnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]