Ahoj, je mi 20 a od té doby co chodím do práce to je asi 3 roky tak se téměř rozplynula většina mých kamarádství a zůstali tak 2-3 kamoši které stejně pořádně nevidím a už to taky není ono, většinou když se někdo ozve tak chce jen chlastat a nebo v tak blbou chvíli když třeba přijdu večer unavený z práce. Problém je i ten že já se prostě rád bavím jinak než oni. Už to není jako dřív hele jdem se někam projít nebo na kolo, nebo jo ale jen když nemaj do čeho píchnout. Hodně jsem se tyhle činnosti naučil dělat sám. Rád bych někoho s kým bych mohl jet třeba v létě na dovolenou a když už se takhle ve třech na něčem domlouváme tak ten jeden pak stejně změní plány a nic z toho není. Normálně mi přestalo vadit i jezdit někam s rodiči čemu jsem se ještě nedávno dost vyhýbal. Loni to bylo fajn, našel jsem si někoho na seznamce a bylo to hezký ale nijak to nepokračovalo, za to jsem se alespoň někam s někým podíval.V práci moc kamarádů taky nenajdu jelikož jsou podstatně starší.
Podle svých zájmů, koníčků. Najít si v okolí kluby, kurzy, oddíly, sbory, soubory, kroužky, exkurze, akce, kde se vyskytují mladí lídé podobného ražení. Jednou se tam vydej, jestli se můžeš zapojit..Tam nejsnáž najdeš kamarády.
A to je ten problem, kdYz něco chce mudi něco obětovat. Jenže jak správně napsal i jeho kámoši to berou jako nouzivku když jim něco vypadne.
Ale já mu nerozumím, tak proč nezačne ve 20 makat na sobě, chodit do posilovny, najít si bábu, studovat jak zbohatnout. Dnes jsou možnosti, které před 30 lety nebyly.
Ono je jednoduché říct, najdi nějaký spolek,najdi kamarády,kteří jsou na tom stejně jako ty. Vnuk sedí po práci celé večery u počítače a komunikuje přes internet - je o 2 roky starší než ty, bydlí sám a chodí do práce. Tak má nějaké kamarády,jednu chvíli chodil do posilovny, ale protože v práci pracuje fyzicky, tak ho to brzo přešlo. Občas si od rodičů půjčí psa a chodí s ním ven - to by bylo taky řešení, jak vidím v okolí, někteří mladí chodí i třeba se psem běhat, chodí jich kolem nás dost. Ono i tu slečnu není tak jednoduché si najít, když máš vyhraněné zájmy. Ale i tak jsou některé, s kterými by sis rozuměl. nemusíš být nutně každý den s kamarády, ale aby sis s nimi mohl zavolat, občas se sejít a něco podniknout. A nevím,jak staré máš kolegy, ale někdy i pár let není na překážku. Přeju ti ,abys byl spokojený a někoho našel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.