Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vzdělání měl TGM?

Od: poradteseprosim odpovědí: 8 změna:

Jaké vzdělání měl náš tatíček TGM? Proč když jsem před volbami hledal vzdělání Andej Babiš, nic jsem nenašel. A TGM to samé. Tak buď jsou ty wikipedie hlavy vygumovaný nebo já už nevím kde to hledat. U našeho pana generála je to jasný, ten má vojenskou, jinak by nebyl generálem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Měl vystudovanou filozofii a byl vysokoškolským pedagogem.

hodnocení

3x

TGM - filosofická fakulta univerzity ve Vídni a Ing. A. Babiš ekonomická univerzita Bratislava.

ml1
hodnocení

2x

AB pracoval před revolucí v Prognostickém ústavu Československé akademie věd (po boku Klause, Zemana a několika dalších). Aby někdo pracoval na AV (snad vyjma vrátných a uklízeček, i když kdo ví), musí mít minimálně vysokou školu (doktorský titul (CSc, PhD) je výhodou). Z toho soudím, že AB musel mít nějakou vysokou školu.

Prognostický ústav už ve struktuře AV ČR v.v.i. nenajdete, ten byl zrušený a jeho zaměstnanci asi odešli do politiky.

ben®

ml1 - pozor, nepravda. AB nemá s "prognosťákem" nic společného. On, jako ing. ekonom, pracoval v zahraničním obchodě (např. až v Maroku).

ing

Babis je a byl inzenyr

cs.wikipedia.org/...

Je tam vzdělání i univerzita.

hodnocení

1x

@poradteseprosim - Tak buď jsou ty wikipedie hlavy vygumovaný nebo já
B) je správně *smich*

1872maturita ve Vídni, zápis na fakultu filosofickou Vídeňské univerzity, obor filologie

1876 – doktorát vídeňské univerzity v oboru filosofie

Tomáš Garrigue Ma/...

makk
hodnocení

0x

Babiš má VŠE Bratislava, na Wikipedii to je a pochybuju, že by to v době volební kampaně odstranili. Masaryk studoval gymnázium, ale nedokončil ho, pak se učil zámečníkem, pak kovářem. Pak dodělal gympl a studoval fylosofickou fakultu (nejspíš ve Vídni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]