Nejste přihlášen/a.
Jaké vzdělání měl náš tatíček TGM? Proč když jsem před volbami hledal vzdělání Andej Babiš, nic jsem nenašel. A TGM to samé. Tak buď jsou ty wikipedie hlavy vygumovaný nebo já už nevím kde to hledat. U našeho pana generála je to jasný, ten má vojenskou, jinak by nebyl generálem.
TGM - filosofická fakulta univerzity ve Vídni a Ing. A. Babiš ekonomická univerzita Bratislava.
AB pracoval před revolucí v Prognostickém ústavu Československé akademie věd (po boku Klause, Zemana a několika dalších). Aby někdo pracoval na AV (snad vyjma vrátných a uklízeček, i když kdo ví), musí mít minimálně vysokou školu (doktorský titul (CSc, PhD) je výhodou). Z toho soudím, že AB musel mít nějakou vysokou školu.
Prognostický ústav už ve struktuře AV ČR v.v.i. nenajdete, ten byl zrušený a jeho zaměstnanci asi odešli do politiky.
ml1 - pozor, nepravda. AB nemá s "prognosťákem" nic společného. On, jako ing. ekonom, pracoval v zahraničním obchodě (např. až v Maroku).
@poradteseprosim - Tak buď jsou ty wikipedie hlavy vygumovaný nebo já
B) je správně
1872 – maturita ve Vídni, zápis na fakultu filosofickou Vídeňské univerzity, obor filologie
1876 – doktorát vídeňské univerzity v oboru filosofie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.