Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu dát podpis dvěma stranám?

Od: kr22 odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám takovou otázku. Když za mnou přijde nějaký člověk a chce podpis jakoby stížnosti proti jiné osobě či spolku, já mu to podepíšu a třeba druhý den přijde člověk z té druhé strany a chce podpis proti té první osobě a já mu to také podepíšu, to pak budou platit oba podpisy, nebo ten druhý bude neplatný? Podle mě by měl platit jen ten první, ale nemám v tom jasno.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já teda nevím, ale mne to připadá jako Pyšná princezna. "Odvolal jsem to co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil"

fofzlp

Ze Švejka "Ale kdepak, vašnosti. Já sám jsem se jich optal, jestli to mám podepsat, a když řekli, abych to podepsal, tak jsem jich uposlechl. Přece se nebudu prát s nimi kvůli mýmu vlastnímu podpisu."

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, platit budou oba podpisy, ale Vy budete za troubu, který je nedůvěryhodný - neznamená to, ze druhy podpis automaticky ruší ten první (to by šlo cele právo a smlouvy “do kopru”). Zdravím!

Proc hned neduveryhodny?

Pokud jsou obe stiznosti opravnene a podepisujici s nimi souhlasi, co na tom zalezi, ze je to navzajem proti opacnym osobam?

Prece souhlas s jednou stiznosti neznamena, ze uz nikdy nemuze souhlasit s zadnou jinou stiznosti.

ben®
axus - je to princip: “Má pravdu, předsedo.” “Má pravdu, předseda.” (viz Vesnicko má středisková, kdy je osoba názorove “neukotvena”).

hodnocení

0x

Položte si otázku,čo ten podpis bude predstavovať? Ak niejaké svedectvo,tak si dvakrát rozmyslite,či sa prikloníte na obe strany.

makk
hodnocení

0x

Platit budou oba. Že jsou strany proti sobě ještě nemusí znamenat, že mají absolutně protichůdné volební programy.

hodnocení

0x

To udělá jen vypatlaná hlava, která neví o co jde a podepiduje něco bez použití vlastní hlavy. Nelze najednou odsouhlasit pro a proti.

liska5
hodnocení

0x

Pokud se to týká voleb, tak dám podpis každému, koho chci, aby se stal kandidátem. Tím ho nevolím, ale umožňuji mu kandidovat, zúčastnit se klání.

Pokud se hádají sousedé, tak se přikloním k podpoře jednoho z nich a podepíšu se jen tomu, kdo má podle mne ve sporu pravdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]