Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takovou otázku. Když za mnou přijde nějaký člověk a chce podpis jakoby stížnosti proti jiné osobě či spolku, já mu to podepíšu a třeba druhý den přijde člověk z té druhé strany a chce podpis proti té první osobě a já mu to také podepíšu, to pak budou platit oba podpisy, nebo ten druhý bude neplatný? Podle mě by měl platit jen ten první, ale nemám v tom jasno.
Já teda nevím, ale mne to připadá jako Pyšná princezna. "Odvolal jsem to co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil"
Proc hned neduveryhodny?
Pokud jsou obe stiznosti opravnene a podepisujici s nimi souhlasi, co na tom zalezi, ze je to navzajem proti opacnym osobam?
Prece souhlas s jednou stiznosti neznamena, ze uz nikdy nemuze souhlasit s zadnou jinou stiznosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.