Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodný psycholog?

Od: denina odpovědí: 7 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Zkuste poslechnot rady poradců, neurážejte, prosím, poradce. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To je s vami tazke : odbornu pomoc v podstate odmietate, lekarke tajite svoj skutocny stav, z psychologa mate vopred obavy. Nik iny tam za vas nepojde. Beriete aspon predpisane lieky?

Zbalte si veci a zajdite na prijem psychiatrickej liecebne / nemocnice s tym, ako sa citite zle a uvazujete o samovrazde a samoposkodzujete sa.

denina
hodnocení

Děkuju, léky beru. K psychologovi jsme objednaná, jen se toho fakt obávám, no...Fakt se omlouvám, že tady dnes ráno mám výlev, jen je toho na mě v poslední době fakt moc.

hodnocení

3x

Já to tedy nechápu!

Vyhledala jsem si Vaše příspěvky, stále to samé, už v říjnu vám poradci psali, abyste šla k psychologovi, v prosinci to samé.

Nezlobte se, ale jste jak kolovrátek a pokud někdo reaguje ostřeji, tak se vám to nelíbí? Už jste mohla mít návštěvu psycholožky za sebou a mohla jste na tom být lépe. ..

id
hodnocení

3x
Nechápu. Vy se údajně léčíte na psychiatrii a děláte tam co? To si jdete jen pro recept na léky, které nejíte? Je to stejné když půjdete k zubaři a neotevřete ústa. Zub vás bude bolet dál.
Každej máme nějakou minulost, tak proč se v ní pořád hrabete? Tu nezměníte, koukejte dopředu.

etana*
hodnocení

2x
Vážená slečno, můžete být v klidu, jasně jsem vám řekla, že se psychologii aktivně nevěnuji a žádné nebezpečí vám ode mne nehrozí. Jistě bude vaše psycholožka hodná a empatická, jen jí nesmíte tak tendenčně upravovat své příběhy, buďte k ní upřímná a ona vám pomůže. Pokud jsem se vaší nemocné duše nějak dotkla, pak se omlouvám a prosím, abyste mi už konečně dala pokoj. mrzí mě, že jsem z bědování nad gynekologickou prohlídkou nerozpoznala vaše skutečné potíže.
denina
hodnocení

V pořádku, také se omlouvám za svůj dnešní emocionální výlev, je toho na mě fakt moc v poslední době. Opravdu si nic nevymýšlím, můj příběh je pravdivý.

liska5
hodnocení

1x

Hlavně psycholožce/psychiatričce řekněte to, co nám tady. Ať si to tu přečte, ty Vaše dotazy. Jak Vám má rozumět, jak s Vámi má pracovat, když zatajujete podstatná fakta?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]