Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká placená reklama vlády ČR

Od: tomkk® odpovědí: 6 změna:

Na Novinkách na mě právě vyskočila tato velká placená reklama vlády ČR. Koalice Spolu ji má na facebooku i tweetru. twitter.com/...
Nedalo mi to, a začal jsem se pídit, copak je to na fotce za loď, která pluje zachránit Evropu před Putinem. Nápis na lodi sice smazali, ale strejda Google celkem slušně hledá i podle obrázku. Jedná se o loď Grand Aniva, která právě v tomto okamžiku veze ruský plyn z Ruska (Prigorodnoje) do Číny (Schen Zen), aby mělo Rusko peníze na válku.
marinetraffic.com/...
Takové roztomilé kouzlo nechtěného..*smich*

Velká placená reklama vlády ČR
Velká placená reklama vlády ČR #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

4x

Jak jste přišel na to, že znázorněná loď má zachránit Evropu před Putinem? Nikde se to tam nepíše. Jinak ve většině případů se takové propagační materiály tvoří z veřejně přístupných fotobank, nejspíš bylo něco takového zvolené i zde.

hodnocení

Samozřejmě, že to takto vzniklo, ale je to tak trochu jako v reklamě na Coca Colu použít omylem láhev Pepsi. Přinejmenším je to směšné a měli by si to pohlídat.
nox®

Jak je zmíněno, tohle řeší agentury, kterým je naprosto jedno, co tam je. Zadání splněno. Ale ve finále, nic nenasvědčuje tomu, že by se konkrétně v tomto smyslu mělo jednat o loď, která zachrání Evropu. Třeba je smysl právě opačný.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, je to jen reklama, nad kterou nemá význam přemýšlet. Patrně ji vytvořila na zakázku vlády nějaká reklamní agentura a použila ilustrační obrázek lodě, který měla k dispozici. Nevidím na tom nic špatného a nic jiného to nemá vyjadřovat, než to, že plyn bude. A také to má nas*at všechny kritiky vlády (a daří se to) . Zdravím!

hodnocení

1x

Zajímavý článek o dovozu LNG ...

peak.cz/...

hodnocení

0x

Rusové nás zachrání! Já to věděl *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]