Nejste přihlášen/a.
Nahodou jsem si vsimnul tohoto.
Podobnost ciste nahodna, anebo inspirace?
Těžko říct, ale Pavel, ač ho vůbec nemusím, toto určitě neřešil, to na to má lidi. Ale pro mě kandidát, který má v civilizované demokratické zemi před jménem vojenskou hodnost, je nevolitelný. Mám to spojené s vládou junty. A těch výhrad mám víc. Ministr obrany Lloyd Austin je také bývalý generál a nikde se tím nechlubí.
Proč by mu to, proboha, mělo škodit? Vždyť to všude uvádí a je hrdý výsadkář ! Jasně, zdejší rudoši jsou na prášky, že to jako ,,guma´´ dotáhl až na hrad, ale normální lidi vidí, že jako voják dosáhl největších životních úspěchů.
A nejvíc se chechtám, když jden z místního rudého koutku píše o Havlovi rotujícím v hrobě. Jenže asi jim z Moskvy nenapsali, že jej Havel sám osobně vyznamenal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.