Zdravím, je mi 15 a posledni týden mam neustale zive sny. na zacatku to bylo jeste snesitelny, ale ctvrtek/patek uz jsem se rano do skoly budila s tim, ze jsem myslela, ze jsem v ty skole uz byla, protoze se mi zdalo jak jdu do skoly a proste celej den. Z patku na sobotu uz jsem to nezvladala a budila jsem se snad kazdou hodinu, protože jsem mela zivy nocni mury a tak. Kdyz jsek se vzbudila slysela jsem i ruzny hlasy a septani apod. Uz fakt nevim co dal a chtela bych aby to skoncilo, jen nevim co by mi mohlo pomoct. Mam hodne skoly a tyhle sny mi s tim vubec nepomahaji, hlavne jsem pak celej den zmatena a nevim jestli je to realita nebo sen.
Může to být ze stále se opakující činnosti-u tebe návštěva školy, stále vidíš to samé a mozek si to vryje do paměti. V práci si s kolegy říkáme-konečně pátek, tak zase v pondělí.. Zkus si říct něco podobného v pátek sama pro sebe nebo než jdeš spát si řekni co je zítra za den.. S těmi hlasy nevzpomínáš co říkají? Není to v pozadí(od sousedů) nahlas hrající televize či rádio?
han
Dekuji za radu. Hlasy si moc nepamatuju, ale spis to zni jak naky septani, ze to jsou sousedi je mozny, ale bylo by divny kdybych to slysela takhle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.