Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 15 a posledni týden mam neustale zive sny. na zacatku to bylo jeste snesitelny, ale ctvrtek/patek uz jsem se rano do skoly budila s tim, ze jsem myslela, ze jsem v ty skole uz byla, protoze se mi zdalo jak jdu do skoly a proste celej den. Z patku na sobotu uz jsem to nezvladala a budila jsem se snad kazdou hodinu, protože jsem mela zivy nocni mury a tak. Kdyz jsek se vzbudila slysela jsem i ruzny hlasy a septani apod. Uz fakt nevim co dal a chtela bych aby to skoncilo, jen nevim co by mi mohlo pomoct. Mam hodne skoly a tyhle sny mi s tim vubec nepomahaji, hlavne jsem pak celej den zmatena a nevim jestli je to realita nebo sen.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
olinl
1x
Může to být ze stále se opakující činnosti-u tebe návštěva školy, stále vidíš to samé a mozek si to vryje do paměti. V práci si s kolegy říkáme-konečně pátek, tak zase v pondělí.. Zkus si říct něco podobného v pátek sama pro sebe nebo než jdeš spát si řekni co je zítra za den.. S těmi hlasy nevzpomínáš co říkají? Není to v pozadí(od sousedů) nahlas hrající televize či rádio?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]