Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kolik procent je očištěň věřicí při zpovědi a komunista když se omluví?

Od: novic® odpovědí: 19 změna:

Nestudoval jsem Písmo svaté ani Marxismus a nedovedu porovnat, zda se hříšník očistí jenom sám pro sebe anebo je očištěno i okolí.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Kam na ty otázky chodíte? Když je někdo věřící,tak uvěří všemu..A pak jsou lidé, kteří do kostela ani nemusí a přitom sami sebe očistí od čehokoliv.. Stačí jim, že věří sami sobě natolik, že si nepřipustí své pochybení.. můžou za to "oni"..Obvykle to bývají "lepšolidi" ;)

soutěží o založení množství zbytečných otázek. Zatím ale vede někdo jiný...

hodnocení

Doutnák jaký je to lepšo člověk?

Novic..K tomu abys byl lepšočlověk stačí být o tom přesvědčen.. Ostatní jsou pro takového člověka jen pitomci a hlupáci..jen on ví a umí vše líp..nikdy se nesplete,nic nepokazí atd.. zkrátka si takový lepšočlověk myslí, že je něco víc než ostatní.. lépe řečeno je o tom přesvědčen..A je úplně jedno,jestli je to politik anebo skladník.. lepšolidi se vyskytují v každém prostředí..

Novic dám Vám jedno dopručení pokud chcte dávat trolící otázky jako je toto pak jděte do jiné poradny třeba na odpovědi , tak 100 zapadnete.

Doutnák-*palec*

Kdo určuje a hodnotí zbytečnost otázek
28.01.23 15:15

většina

michalverner
hodnocení

2x
Záleží na tom, co je zrovna v kurzu, co uznává většina a nebo kolik je ochoten zaplatit.Očistit se je možné na 100%.

Jak je možné se očistit na 100%? Třeba ukradnu paletu cihel, dojdu ke zpovědi, tam to na sebe řeknu velebníčkovi a tím pádem to je v pohodě?

Jenyk..Ano, před bohem to nejspíš bude po zpovědi a uložení nějakého trestu v pohodě..Ale před úřady a třeba policií to v pohodě nebude;) Taky může konat majitel té palety cihel..a když to bude pruďas,tak už se zloděj možná ke zpovědi ani nedostane*smich*

Ten trest bude deset otčenášů? Nebo dvacet?

Jenyk.Netuším kolik čeho.. Nechodím se tam zpovídat.Udělejte podobný čin a běžte to zkusit osobně;)

Já a do kostela? To by ho museli znovu vysvětit. Kdyby tam vstoupila noha takového neznaboha jako jsem já.

hodnocení

1x

Nestudoval jsem Písmo svaté ani Marxismus
Asi byste se měl doučit, abyste si ověřil odpovědi...

hodnocení

Milancukrar podívej strýcu zeptal jsem se psychologa kteý bydlí nedaleko moji chajdy a ten měl názor, hele juniore v roce 1948 odhadem dvě třetiny národa juchalo ať žije KSČ a SSSR, v roce 1968 sláva soudruhu Dubčekovi více jak dvě třetiny národa a jmenovaný soudruh studoval pět let marxismus leninismus v Moskvě kde nás zaprodal na 20 let, že podepsal umístění vojsk v ČSR, o rok později dvě třetiny národa začala normalizovat se soudruhem Husákem no a v roce 2023 70% Čechů volilo presidenta ze dvou ex komunistů a dodal český národ má v oblibě marxismus / s lepší tváří / na dlouhá léta.

synovče, děkuji za text.

dylin
hodnocení

1x
Jakého okolí? Zpověď je přiznání viny jedné konkrétní osoby, které vede ke smíření s Bohem. Proto i vrah může být spasen, když prizna vinu a chce se usmirit s Bohem. Jenže to se stane v 1% případů, protože ve vězení jsou všichni přesvědčení, že jsou nevinní. A stejně tak jsou přesvědčeni všichni nevěřící, že jsou před Bohem nevinní, takže pak si myslí, že všichni skončí " v nebíčku", jak třeba trapně píšou, když zemře nějaká celebrita.

etana*
hodnocení

1x

Já tedy chápu, že někdy se člověk nudí a ptá se na blbosti, ale tohle je zu viel. I dotaz musí mít nějakou formu, logickou "nit". Zkuste si tedy, když nechcete teologii nebo filosofii nastudovat třeba Darwina, ten se nevěnoval jen čisté biologii, ale i teoriím myšlení, svědomí atd. A pak to zkuste znova a lépe.

hodnocení

0x
Úplně zbytečné...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]