Nejste přihlášen/a.
Nestudoval jsem Písmo svaté ani Marxismus a nedovedu porovnat, zda se hříšník očistí jenom sám pro sebe anebo je očištěno i okolí.
Jak je možné se očistit na 100%? Třeba ukradnu paletu cihel, dojdu ke zpovědi, tam to na sebe řeknu velebníčkovi a tím pádem to je v pohodě?
Já a do kostela? To by ho museli znovu vysvětit. Kdyby tam vstoupila noha takového neznaboha jako jsem já.
Milancukrar podívej strýcu zeptal jsem se psychologa kteý bydlí nedaleko moji chajdy a ten měl názor, hele juniore v roce 1948 odhadem dvě třetiny národa juchalo ať žije KSČ a SSSR, v roce 1968 sláva soudruhu Dubčekovi více jak dvě třetiny národa a jmenovaný soudruh studoval pět let marxismus leninismus v Moskvě kde nás zaprodal na 20 let, že podepsal umístění vojsk v ČSR, o rok později dvě třetiny národa začala normalizovat se soudruhem Husákem no a v roce 2023 70% Čechů volilo presidenta ze dvou ex komunistů a dodal český národ má v oblibě marxismus / s lepší tváří / na dlouhá léta.
Já tedy chápu, že někdy se člověk nudí a ptá se na blbosti, ale tohle je zu viel. I dotaz musí mít nějakou formu, logickou "nit". Zkuste si tedy, když nechcete teologii nebo filosofii nastudovat třeba Darwina, ten se nevěnoval jen čisté biologii, ale i teoriím myšlení, svědomí atd. A pak to zkuste znova a lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.