Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přál bych si, najít synovi kamošku.

Od: jarda* odpovědí: 5 změna:

Prosim kdo mi poradi jak bych mel synkovi najit kamosku a kde?Synkovi je 16 let,ma rad vlaky,rad je nataci,je slusny abstinent nekurak jen je tak nesmely a stydlivy tak rad bych mu pomohl,ale nevim jak.Poradi nekdo?Treba nejake site nebo junior seznamky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Najděte ve svém městě Spolek přátel železnice (vlaků), pokud tam nějaká bude, tak snad přeskočí jiskřička;)

Ale hledat 16-ti letému dívku, no trošičku ujeté.

hodnocení

1x

Myslím si, že v 16 letech abstinovat a nekouřit je povinnost, nikoliv kladný rys. Smí se až od 18 let. Proto se divím, že vyzdvihujete právě toto. V 16 by měl být abstinent a nekuřák každý. Je to normální stav.

V těchto letech se ještě nehledají ženy na vztah. Spíš kamarádky. A tu si synek, pokud všude nesedí jako pecka, klidně najde sám. Ve škole, v učení, při sportu, v tanečních...A mladí lidé jsou velice družní. Proto se divím, že tatík musí hledat 16 letému chlapci děvče. Šikovný kluk si na sebe nabalí kamarády a kamarádky sám, pomoc otce není třeba.

Baví mě také vlaky, zvláště mám ráda "páru." A jsem starej šotouš. Ale kamarádkou 16 letému chlapci se stát nechci. Kamarádím už přes 50 let se svým dědečkem. *smich* Jaga.

Třeba je ten kluk "momentálně" zpomalenej..Ale to není nic divného v tomhle věku.. Třeba by mu v tomhle věku stačil třeba kamarád a ne kamarádka..Holek ujetých na vlaky a železnice bude myslím hodně málo..

hodnocení

0x

A co na FB? Určitě tam toho bude víc...třeba tohle Seznámení + Pokec + Kamarádství + Vztah

liska5
hodnocení

0x

Podle toho, co máte v okolí za zájmové organizace, kde se vyskytují dívky. Všude jsou nějaké sportovní oddíly, kluby, kroužky, sbory, soubory, kurzy,...Vlaky v tom nemusí figurovat, to spíš si k nim přidat něco kolektivního. Atletika, lukostřelba, výtvarka, muzika, cizí jazyk, tanec, chovatelé, včelaři, rybáři - holky jsou dneska všude. V 16 by už mohl jezdit jako instruktor na tábory. Bývá tam fajn parta mladých vedoucích. Když překousne začátek, tak se otrká, pozná nové lidi a začne ho to bavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]