Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás nechcem vás obťažovať s mojím príbehom v danej chvíli je zcela irelevantní no potrebujem poradiť kde a ako kúpiť strelnú zbraň aspoň 9mm po prípade .45acp chcem sa zabiť no legálnou cestou to nepôjde nemám zbrojní preukaz a úprimne pomerne pochybujem o tom že by mi ho niekto zveril. Každopádne to znie úplne jebnute keďže neumieram a nemám sa zle ale už nedokážem ďalej bojovať sám zo sebou už roky, ach už roky nenávidím to čím som kým som sa stal už sa nedokážem na seba ani pozrieť do zrkadla a aj keď viem že mnohí zvádzajú boj sami zo sebou či skôr zo svojím vnútorným já tak ja už nemôžem nebudem do detailu popisovať svoj príbeh len viem jedno už chcem koniec a konečne pokoj. A tak chcem vedieť kde zohnať zbraň aktuálne bývam v česku neďaleko Brna tak 20 KM plus mínus stačilo by mi poradiť ako sa zorientovať povedzme na Dark Webe kedže nie som pedofil ani Číňan tak som Dark Web naozaj nepotreboval nikdy navštíviť a tak sa logicky púšťam do niečoho v čom neviem chodiť alebo neviete o niekom kto by mi dokázal zohnať zbraň asi som magor ale moja Matka nie je drogový díler takže tak a kamarátov nemám vlastne som za chvíľu 21 Ročná ľudská troska takže tak. No ale na záhrade mám pekné miesto kde v lete budem kopať svoj vlastný hrob ideálne keď bude pršať pôda bude vlhká takže si tak moc nezamakám každopádne budem rád za pomoc a poznámky si nechajte pre seba alebo vlastne ma kľudne skritizujte je mi to jedno.
Sakra tak to vypadá že budem musieť skočiť po variante B a to oprátka ach nie som žiadny sadista či masochista a bolesť si zrovna neužívam ale asi nebudem mať na výber kecy o doktoroch človek bude počuť s každej strany netvrdím že je to zle ale môj prípad je asi podobný k zvieraťu ktoré je zaseknuté v pasty a pomaly bolestivo umiera myslím že každí by mu pomohol a ukončil jeho trápenie či?. No každopádne pochybujem že by mi ktokoľvek dokázal pomôcť vyliečiť Nihilistu a Mizantropa ktorý opovrhuje všetkým živým to je pomerne výzva a môj problém dokážem vyriešiť len ja ale ja skrátka nemám silu som len slabé zviera bez sebakontroly a jediná vec ktorú mám pod kontrolou (zatiaľ) je to či žijem alebo zomriem a ja si volím smrť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.