Nejste přihlášen/a.
Je jedno, zda malé nebo už dospělé... To téma je směřováno ke každému, kdo přežil své vlastní dítě.
Byli byste ochotni (třeba anonymně) podělit se zde o svůj příběh? Co se stalo, jak jste se s tím srovnávali a jak s tou skutečností žijete dnes?
Ptám se proto, že i naši rodinu tohle neštěstí potkalo a chtěla bych si přečíst příběhy jiných lidí - člověk pak alespoň ví, že není sám, komu se takové zlo děje a třeba to pomůže i jiným, kteří prožívají něco podobného. Ani nevím, zda byl na to téma natočen nějaký dokument (myslím, že jsem cosi menšího kdysi viděla).
P. S.: Vím, že je to velmi těžké téma, a tak prosím adminy, aby mi to nesmazali. Přispívat a číst to snad budou jen ti, kteří dané téma jsou schopni nějak ustát
Dal jste hodně smutné a citlivé téma. Pro hodně lidí takřka neakceptovatelné.
U nás na vesnici - manželé, dcera. Slušní lidé, spokojená rodina. Paní se ale nějak zapálila lýtka a odešla za hlasem svého srdce. Rozvedli se. 18 letá dcera to nemohla unést, zůstala s otcem, spáchala sebevraždu. Byla to tragédie pro celou vesnici.
Nakonec tu paní její milenec, o dost mladší, než jeho partnerka, kopl do zadku, našel si mladší a zhrzená paní se pokorně vrátila ke svému bývalému manželovi. A ten trouba se s ní znovu oženil. Komu není rady...
Často si na to děvče vzpomenu, zvláště, když zajdu na hřbitov a ona se na mě z fotky usmívá. Měla jsem ji ve školce, bylo to milé, chytré dítě. Říkám si - jaká by asi byla dneska?Jenže nic se už nevrátí. Kruciš! Jaga.
A zase už bulím.
Mně to přijde, že dříve se lidé zdaleka tak nezaobírali vším, co je potkalo, jako nyní. U nás v ulici je paní a před dlouhými léty zemřel její vnuk . Jako dvouletý se napil jakéhosi louhu nebo co, který byl ve sklince od kofoly nebo tak nějak. A přesně 9 měsíců po tom se jeho rodičům narodila holčička. Od té doby se sousedka o tom zemřelém chlapci nikdy nezmínila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.