Náš stát, tolik už rozeštvávaný různými rozhodnutími, se volbou prezidenta rozeštvává ještě víc. Kandidáti jsou v klidu, prostý lid se tluče a mlátí a zneuctívá navzájem ve jménu jednoho či druhého. K smíchu, nebo k pláči?
Připomíná mi to slavná Stínadla a Vonty, knihy mého dětství. Koho volíš: Losnu, nebo Mažňáka?
Nechte tomu volný průběh, nevyzdvihujte ani nepomlouvajte žádného z kandidátů. Nějak to nakonec dopadne.
Vždyť už Josef Švejk tvrdil: To jaksi nikdy nebylo, aby nějak nebylo...Uvidíme. Jen ještě chvilku strpení. Jaga.
Dobrý den, nemohu souhlasit. Pan Babiš se nebojí. Pošta doručí jeho manželce v obálce náboj odeslaný z Brna a on tam s ní hned druhý den jede na plné náměstí. Tak tomu říkám odvaha. Zdravím!
justice
Jasně tak využil to v jeho hodně špatné kampani. Může si za to sám. Jeho kampaň je úplně nesmyslná nemyslím si, že jak v případě Miloše Zemana bude fungovat.
Je to gentleman a vzor všech mužů. Když "přijde" nábojnice ženě, tak ji vezme s sebou na výlet. Když jemu přijde dopis od slušného anonyma, který při výhružkách vyká, tak už nikam nepojede, aby se mu něco nestalo.
Protože ten kdo volí Petra, nebo Pavla, nebo Babiše, tak má asi rozdílný názor a to že může volit toho nebo toho je podstata demokracie. Taky to nechápu ale respektuju názor druhého a je to tak v pořádku
justice
Já neříkám kdo je špatný, kdo dobrý. Respektuji každý názor. Jen mi to přijde divné. Prezident má komunikovat s lidmi, jezdit za nimi do měst. A ne se schovávat jak krysa. Měl by odstoupit a dát šanci třetímu v pořadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.