Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba prezidenta

Od: justice odpovědí: 10 změna:
Jak může někdo volit za prezidenta co se bojí jen vylézt z auta nebo baráku?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Náš stát, tolik už rozeštvávaný různými rozhodnutími, se volbou prezidenta rozeštvává ještě víc. Kandidáti jsou v klidu, prostý lid se tluče a mlátí a zneuctívá navzájem ve jménu jednoho či druhého. K smíchu, nebo k pláči? *smich**plac*

Připomíná mi to slavná Stínadla a Vonty, knihy mého dětství. Koho volíš: Losnu, nebo Mažňáka?

Nechte tomu volný průběh, nevyzdvihujte ani nepomlouvajte žádného z kandidátů. Nějak to nakonec dopadne.

Vždyť už Josef Švejk tvrdil: To jaksi nikdy nebylo, aby nějak nebylo...Uvidíme. Jen ještě chvilku strpení. Jaga.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, nemohu souhlasit. Pan Babiš se nebojí. Pošta doručí jeho manželce v obálce náboj odeslaný z Brna a on tam s ní hned druhý den jede na plné náměstí. Tak tomu říkám odvaha. Zdravím!

justice
hodnocení

Jasně tak využil to v jeho hodně špatné kampani. Může si za to sám.
Jeho kampaň je úplně nesmyslná nemyslím si, že jak v případě Miloše Zemana bude fungovat.

dylin
hodnocení

2x
Je to gentleman a vzor všech mužů. Když "přijde" nábojnice ženě, tak ji vezme s sebou na výlet. Když jemu přijde dopis od slušného anonyma, který při výhružkách vyká, tak už nikam nepojede, aby se mu něco nestalo.

hodnocení

0x
A to je kdo?
justice
hodnocení

AB má teď ochranku

pavelpodolka
hodnocení

0x
Protože ten kdo volí Petra, nebo Pavla, nebo Babiše, tak má asi rozdílný názor a to že může volit toho nebo toho je podstata demokracie. Taky to nechápu ale respektuju názor druhého a je to tak v pořádku
justice
hodnocení

Já neříkám kdo je špatný, kdo dobrý. Respektuji každý názor. Jen mi to přijde divné. Prezident má komunikovat s lidmi, jezdit za nimi do měst. A ne se schovávat jak krysa. Měl by odstoupit a dát šanci třetímu v pořadí.

hodnocení

0x

Justice já mám jiný názor v majáku, jak mohla velká část národa volit dva ex komunisty.

hodnocení

0x

Teď jsem dočetl články o volbě prezidenta od roku 1918. Již od dob volby prvního prezidenta byly hádky, lži, podvody, ovlivňování tiskem a podlosti..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]