Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generál Pavel v defenzívě kvůli nemoci

Od: najmanova odpovědí: 19 změna:
V televizi tvrdí, že volební kandidát Pavel je nyní vážně nemocný s náběhem na zápal plic nebo průdušky, ztrácí hlasivky a není schopný meetingu s voliči a tak nahrál vyšší šanci panu Babišovi. Vsadil jsem tiket na pana Babiše,ale měl jsem obavy nedávno,že už prohrává kvůli nepřízni voličů ve městech, kde ho většinou vypískali. Nyní bývalý premier na billboardech prezentuje v předvolební kampani, že nezatáhne Česko do války a to ani kdyby NATO chtělo naše všechny chlapi nahnat na frontu v případě eskalace Úkrajinsko-ruského konfliktu.Nechce aby tátové od dětí museli narukovat, chce naopak mír a řešit záležitosti diplomatickou cestou dohody, ne jako Pavel jít na ruku zemím v EU.a aktivovat článek 5.jak nyní poláci na naší pomoc naléhají. Nikomu se do války nechce jít, protože většina našich mužů nemá kvalitní vojenský výcvik a hrozí, že už by se nemuseli opět vidět se svojí rodinou.Pomoc členským zemím sice ano, ale pouze profesionální zkušení vojáci by bylo rozumné.Může vyhrát pan Babiš, když Pavel je nyní oslabený nemocí?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, věřím, že nemoc oslabila pana Pavla jen přechodně. Spíše si nejsem jistý zdravím pana Babiše, když poslouchám ty jeho tiskovky . . . Zdravím!

general

Lidi, nic mi není, vzal jsem si dnes víc antibiotik než za předchozích 5 let, a volby vyhrajem, třikrát urá! A Sláva Ukraině.

Váš Generál!

Ps: a v sobotu k volbám!

hodnocení

3x

Stačí, když si zapnete Novu a vidíte ho živě.

break
hodnocení

3x
Zkuste si ujasnit rozdíl mezi EU a NATO. A co znamená členství v NATO...

etana*
hodnocení

2x

Copak že většina našich mužů nemá kvalitní vojenský výcvik, mnozí ani neumí česky, najmanova. Co to je za paskvil?

break
Počeštěná verze německého Neumann... Jsou taková příjmení
etana*

Copak jméno/nick, ale ten slovní projev...průjem.

liska5

Breaku, řeč je o dotazu paní Najmanové, ne o podobě jejího příjmení. Ten dotaz je sám o sobě paskvil - snůška emotivních zmatečných vět... Něco jako v álejích...

bereak: najmanova je oslovení nickem. Paskvil = text příspěvku. Působí to jako slepenec náhodných slov někoho, kdo nemá odchozenou českou školu. O tom, že najmanova o sobě píše v mužském rodě nemluvě *ee*

ben®

To psala asi ta propagovaná umělá inteligence a je vidět, že se to ještě musí odladit .

break
No, do pytle. Omlouvám se , tohle mi nedocvaklo. Popravdě mě projevy těhle jedinců nepřekvapí už.
Díky za upozornění;)

Někdo převléká kabáty, někdo desítky nicků.

liska5
hodnocení

2x

Myslím, že lidi už mají jasno, koho volit a onemocnění kandidáta v tom asi moc nezmění. Babiš dává na bilbordy nesmysly. Z posledních sil a nefér lživýma metodama zkouší strhnout voliče na svou stranu.

hodnocení

2x

Další troll. To si vás Babiš někde klonuje či co *smich*

orien

Ty nejseš papa vorel viď?

hodnocení

2x
Já se jen divím, jak se tam tihle dva týpci mohli dostat. No, asi si nic lepšího nezasloužíme.

janaa*
hodnocení

0x

Další průhledný pokus o flame.

nato
hodnocení

0x

Pan babiš vyhrát nemůže, pan Pavel vyhraje a alespoň tak bude poslušný voják v čele, tak to má být, tak je to správné.

A víte, jakou má kadenci samopal vzor 58? Tatatatatatata

hodnocení

0x

Myslím, že pan Pavel si za svou nemoc tak trochu může sám. Všude venku, při setkání s lidmi, měl pouze sáčko, případně bundičku do pasu. Kdyby měl pořádný teplý kabát, šálu, jistě by tyto problémy neměl, a když ano, tak rozhodně menší. Jeho paní je pokaždé zachumlaná v kabátě, on vedle ní, jako by ho právě vyhodili z hospody. Chápu, že chce třeba ukázat národu, jak je otužilý, ale měl by se naučit strojit vhodně k dané roční době a k počasí. Jaga.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]