Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předávkování inzulinem - jistá a bezbolestná smrt?

Od: honzinn odpovědí: 4 změna:
Zdravím. Četl jsem že se inzulinem dá vcelku jednoduše předávkovat, po předávkování ztratíte vědomí a vcelku spolehlivě zemřete. Může mi někdo napsat, kolik je třeba dávek aby byla jistota že už se neprobudíte?
(Pokládám jasnou otázku, rád bych jasnou odpověď, o mravokárce a rady typu "zajdi si za psychologem" fakt nestojím.)
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Není to tak snadné, jak se ukazuje ve filmech. A většina těch, co to zkusí jen zažije hodně nepříjemné chvilky nebo s totálně vymletou hlavou někde v LDN. Kolik dávek (co tím myslíte, jednotky, lahvičky, náplň inzulínového pera nebo co) vám psát nebudu, mravokárce nejsem, dělejte si co chcete - sám se sebou teda. A ač se s oblibou v tývý tvrdí, že inzulín se v těle zavražděného nenajde, ani to není pravda.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak to vím přesně - hodně a někdy i více . Zdravím!

A jinak pravidlo Z7.

ahoj1
hodnocení

0x

Tak to vubec netusim, ale letalni davka se vzdy udava v mnozstvi na kg zive vahy cloveka a zalezi kolik mas cukru v krvi a zda jsi zdravy nebo diabetik.

Ps: ve filmech jsou obecne blbosti, jakoze nekoho uskrti utopi za 10 vterin apod. Ve skutecnosti by ho musel skrtit tak 4 minuty, nekteri dokazi nedychat i 6 minut.

doplněno 22.01.23 15:16:

Oprava: Čtyřiapadesátiletý chorvatský potápěč Budimir Buda Šobat překonal svůj vlastní světový rekord, když zadržel dech pod vodou po dobu 24 minut a 33 sekund.

tak to jsem netusil, ze je mozne tak dlouho...

hodnocení

0x

No, řekl bych, že hypoglykemie není moc příjemná ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma bezbolestna smrt

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]