Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to mozek?

Od: jokec odpovědí: 5 změna:

Čau, když jsem našel tuhle kategorii, tak jsem se rozhod se vas na něco zeptat :)

Chtěl bych vědět co si o tom myslite :) (samozřejmě nikdo na tyhle otazky odpověd nezna):

1. Co je to mozek? Je to schranka naše duše, ktera když je poškozena, tak jednoduše duši vypusti? Nebo to je to co znas děla to co jsme, tudiž nas ovlada mozek jen si to neuvědomujeme? :) Nebo po tom co oddumře, jednoduše umřem a tim zvonec a konec?

2. Jsou lidi jako zviřata, nebo jsou lidi něco vic jak zviřata s určitym poslanim?

3.Věřite v boha? A jestli ne, tak jakou teorii upřednostnujete.

4.Myslite si, že někde jinde je take život?

5.Věřite ve spravedlnost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Hm,krásné otázky,ale pokusím se.Začnu od konce protože ta první je složitá.

5-věřím v boží mlýny

4- ano věřím a jak to bylo v jednom filmu hezky zdůvodněno(kontakt) kdyby ne,bylo by to plýtváním místa.

3- ano,ale ne v nějakého starého pána co sedí na obláčku a pozoruje ale v energii,sílu,která nás obklopuje,která je všudepřítomná.

2- lidé se vyvinuly ze zvířat,to je ale nečiní lepšími.

1-mozek je záhadná část těla,kterou lidé používají jen z malé části,pokud by zapojili a jednou se to stane že se přijde na to jak ,celkovou kapacitu mozku,bude na světě veseleji.Možná že duše jako taková je v mozku,hlavě,je to ten hlas se kterým si povídáš,který slyšíš,a jakmile zemřeš,to co z Tebe zbyde,se vznese neznámo kam a pak se uvidí co bude dál.Smrtí ale nic nekončí,je to jen jedna etapa dlouhého závodu.Prostě je něco mezi nebem a zemí.

hodnocení

0x

1. Co je to mozek? Je to schranka naše duše, ktera když je poškozena, tak jednoduše duši vypusti? Nebo to je to co znas děla to co jsme, tudiž nas ovlada mozek jen si to neuvědomujeme? Nebo po tom co oddumře, jednoduše umřem a tim zvonec a konec?
1-centrum nerv.soustavy. Pokud duse je vedomi, tak ano. Dela z nas lidi. Kdyz umreme, bunky se znici a tim i nase pamet a vedomi. Zatim nedokazeme pamet zalohovat.
2. Jsou lidi jako zviřata, nebo jsou lidi něco vic jak zviřata s určitym poslanim?
2, jsou vic, nez zvirata, maji sedou kuru. Poslani si urcime sami, napriklad rozsirit zivot mimo Zemi.
3.Věřite v boha? A jestli ne, tak jakou teorii upřednostnujete.
3,Neverim. Verim ve smes reakci magnetickych, chemickych, fyzikalnich, a podobne. To jest, za vzniku vhodnych podminek vznikaji slozitejsi a slozitejsi reakce a nakonec zivot. Pojem buh se podsouva tam, kde si vedomi neumi uvedomit skutecny stav. To jest, nejvzdelanejsi jedinci jsou si jisti, ze bohove, dablove a mocni duchove neexistuji. Presne naopak je to u primitivnich kmenu. Cirkve jsou pouze organizace, sledujici sve soukrome zajmy.
4.Myslite si, že někde jinde je take život?
4,viz odpoved 3.
5.Věřite ve spravedlnost?
5,Uz ne. Je mozne byt spravedlivy pouze, kdyz ma clovek pristup k pravdivym informacim. A jak vime, vsichni kvuli pravde lzou. Vcetne policajtu, obhajcu, zalobcu a soudcu. Kazdy sleduje sve soukrome zajmy. Krome toho o spravedlnosti rozhoduji lide mocni a nejmocnejsi, pres lobbing a korupci. Sleduji sve soukrome zajmy.
výtka
Upozornění od administrátora 28. 03. 2013 09:29:36
PRAVIDLA!

hodnocení

0x

*sok* Nechápu upozornění admina. Co Spynfo porušil?

doplněno 28.03.13 20:39:

Aha, to mě nedošlo. Já už to viděl v tomhle provedení, takže jsem netušil, že tam bylo něco špatně.

ladaadal*

No přece to, co admin smazal a co se objevuje u všech jeho odpovědí - žadoní o kliknutí na správnou odpověď jak malý debílek.

Tak mě napadlo, že admin něco smazal ... ale zrovna tohle, tady ve Volné diskuzi? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]