Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidé se starými Windows se ve Spořitelně nedostanou do internetové „banky“

Od: juraja® odpovědí: 13 změna:

Jen takové upozornění.

Takže, kdo používáte pro přístup k účtu Windows XP, Vista, 7, 8, 8,1 se nebudete moci od konce února 2023 přihlásít do George na svém počítači.

seznamzpravy.cz/...

Internetové bankovnictví George přes počítač preferuje podle dat České spořitelny asi 500 tisíc klientů, přičemž starou verzi Windows dnes využívá zhruba 90 tisíc jejích klientů.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahoj*
hodnocení

1x

Tak děkujeme, že jsi oznámil to, co všichni dotčení už dávno vědí, když jim to banka píše na monitor.

V důsledku je to stejné, jako jezdit po veřejné komunikaci s vozidlem s propadlou technickou :)

hodnocení

Tak pardon že jsem sem tu informaci dal
já mám win.11 a UniCredit Bank, mne se, to netýká. A to že vám to ukazuje na monitoru sem nevěděl.
ahoj*

Takže vy jste si ten článek, který jste jsem vložil, vůbec nečetl? Tim se to vysvetluje. Predpokladam, ze to kazdy ucastnik CSAS IB uvidi na monitoru:

ps: já se o to více seniorů naučí pracovat s tabletem kde půjde spustit rovnou i mobilní aplikace. Džordže mám ale nepoužívám ,zato internetové bankovnictví fio banky na tabletu je perfektní.

Lidé se starými Windows se ve Spořitelně nedostanou do internetové „banky“
Ahoj,mi žádná hláška na win 7 při přihlášení nevyskocila

guma
hodnocení

1x

Jít pryč z takové drahé banky.

Co je drahého na 0 kč

petrm
hodnocení

0x

Co se stane, když si instaluji W10 do virtuálního PC?

ahoj*

Asi poběží ve virtuálním PC :) Co jiného jste očekával?

petrm

Očekával jsem odpověď na situaci, když mám Win7, ve virtuálu Win10, zda bude fungovat George. Odpověď "asi" mi nepomůže. Spíš něčí praktickou zkušenost.

Bude funkcni

hodnocení

0x
Jurajo, dík za info,mi to pomohlo, do IB chodím zřídka a počítač tak často nezapínám, aspoň jsem v obraze.

hodnocení

0x
Tak se prihlasuj pres mobil resp. Smartbanku

smode2
hodnocení

0x
Já to neakceptuji. Stejně jako nemožnost dostat se do bankovnictví v Michaelsoft Binbows :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]