Nejste přihlášen/a.
Jen takové upozornění.
Takže, kdo používáte pro přístup k účtu Windows XP, Vista, 7, 8, 8,1 se nebudete moci od konce února 2023 přihlásít do George na svém počítači.
Internetové bankovnictví George přes počítač preferuje podle dat České spořitelny asi 500 tisíc klientů, přičemž starou verzi Windows dnes využívá zhruba 90 tisíc jejích klientů.
Tak děkujeme, že jsi oznámil to, co všichni dotčení už dávno vědí, když jim to banka píše na monitor.
V důsledku je to stejné, jako jezdit po veřejné komunikaci s vozidlem s propadlou technickou
Takže vy jste si ten článek, který jste jsem vložil, vůbec nečetl? Tim se to vysvetluje. Predpokladam, ze to kazdy ucastnik CSAS IB uvidi na monitoru:
ps: já se o to více seniorů naučí pracovat s tabletem kde půjde spustit rovnou i mobilní aplikace. Džordže mám ale nepoužívám ,zato internetové bankovnictví fio banky na tabletu je perfektní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.