Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kanibalismus u člověka

Od: canbe odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mám asi takovou divnou,blbou otázku ale mě to zajmá. *hi*

Může člověk trpět kanibalismem?Může být člověk kanibal?

Děkuji za odpovědi mojí divné otázky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslíš nutkáním jíst/ochutnat lidské maso? *sok* Jinak ano, může být kanibal... popsáno to bylo mnohokrát, ne? Stejně jako u jiných živočišných druhů.

canbe
hodnocení

A jak se tím kanibalem může člověk stát?

(nechci jím být,to jen ta moje zvědavost)

jednou ochutnáš a už si kanibal *smich* Svou krev asi někdy ochutnal každý - stačí se kousnout do rtu, to bych nepočítal.

askmenow*
hodnocení

0x

Ano, kanibalové existovali a dodnes se vyskytují občas i v civilizovaných zemích, rozhodně to však nelze považovat za normální - je to deviantní chování, navíc dnes snad jáiž všude nezákonné.

doplněno 22.06.13 20:50:

viz např.:

cs.wikipedia.org/...

doplněno 22.06.13 20:51:

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Určitě může, dokonce jsem viděl na fotografiích jak otec zaživa jedl své novorozeně. Odkaz jsem dávat nebudu, protože to bylo nechutný... snědl tak 1/3 novorozence zaživa...

imrous*

Velebnosti, chce se mě blejt,.*bum*

figurek*
hodnocení

0x

Vloni jsem se díval na mistrovství světa v ragby. Zvláště zápas Fidži - Samoa byl zajímavý, protože tam hrály dobré týpky. Bylo na nich vidět, že kdo vyhraje ten večeří, kdo prohraje bude sněden. *afro**afro**afro**afro*

dále se mrkni, jestli doma nemáte povídky Edgar Allan Poe - Příběhy Artura Gordona Pyma. Tam autor popisuje kanibalismus mezi ztroskotanými námořníky. A píše proklatě dobře, jako by kanibalismus sám zažil.

Jinak je kanibalismus prý psychický defekt. Takový psychopati prý skutečně existují. No fuj. *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]