Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadné setkání blízké osoby z dětství

Od: borovcik odpovědí: 7 změna:

Sedím v jedné kavárně a osloví mne cizí člověk, kterého jsem nikdy neviděl ani ho neznám. Řekne mi, že jsem velmi podobný na jeho bratra o 20 let staršího odemne a rovnou popíše toho člověka do detailu a jméno příjmení identické též.Najednou jsem si vzpomněl na 80-léta, kdy jsem byl školák a přesně se mi vybavil tento muž, který k nám chodil na návštěvy.Přestože už moji rodiče byli po svatbě, tak máma udržovala kontakt se svým bývalým spolužákem ze školy a táta též se s ním občas bavil, ale tam nějaká názorová shoda moc nebyla.Potom se ten dotyčný mámin kamarád za nějaký čas přesťěhoval do Austrálie a přerušil se úplně přátelský kontakt s mými rodiči.Ten člověk který mne sám oslovil se vrátil po dlouhé době z jiného konce světadílu z USA a tvrdil, že ten pán se kterým moje máma kdysi chodila do školy je nejmladší jeho bratr a jsou spolu v kontaktu.Vše co vyprávěl úplně přesně sedělo a fotka kterou mi ukázal byla též identická při vybavení mojí vzpomínky na něj.Nejvíce mne šokovalo, že mne neznal a přesto ve mne viděl ten pán dlouho žijící v (USA) podobu svého bratra žijícího nyní (v Austrálii).Najednou tak velký svět byl malý a sám mne oslovil, že mu to nedalo se mne zeptat.Myslíte si, že to může být takto neskutečná náhoda, též ta moje podoba větší než na mého otce spíše na jeho bratra a maminého spolužáka z čehož jsem opravdu rozčarován co za tím může tak být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je klidně možné, že jste syn úplně někoho jiného než je váš otec. Takových lidí je v populaci minimálně 10 %. Např. jsem měla spolužáka, který si vzal holku, co s ním čekala dítě, spravil barák jejím rodičům i on sám postavil dům a po nějaké době mu bylo divné, že syn mu není vůbec podobný. Manželka na to nic, měl pochybnosti, zanedlouho se rozvedli. Po pár letech se ona vrátila ke své staré lásce a ten kluk jakoby mu z oka vypadl. Bratr toho spolužáka pak jednou říkal, že dotyčná moc dobře věděla, s kým dítě čeká, ale potřebovali spravit chalupu, tak se jim zedník hodil.

borovcik
hodnocení

V rodině nebyla zmínka o tom, že bych nemusel být pravý syn mého otce.Bral jsem to podle rodného listu jako hotovou věc. Může tento příběh evokovat k tomu, že se mohlo něco tajit předemnou v děctví, když mne tato myšlenka probleskla v tu chvíli též hlavou?

ahoj*

Sorry jako, nevěděl jsem, že jazyk je přenosný přes spermie :)

@sisi za komanče se říkalo každý 5., takže 20%, má tátu souseda. No ještě aby ženská nevěděla :)) nejdřív vyždímala jednoho, tak určitě ždímala i toho semeníka :)

Ale že jsem to dával návod jak to zjistit za pár korun, na to nikdo nereaguje :)

S tím návodem - mám zkušenost, že lidi, než by přiznali pravdu, tak raději zemřou. Bez srandy.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, svět je plný náhod. Možná budete dědit nebo naopak někdo bude Vaši pomoc potřebovat. Ovšem, být to za "socíku", tak by to mohl být agent cizí mocnosti, který chtěl získat Vaší důvěru a následně Vás získat ke spolupráci k poškozování naší vlasti vyzrazováním důležitých informací (např. jméno a věk okresního tajemníka KSČ nebo kolik máme bojeschopných tanků). A to byla povinnost hlásit úřadům, což už dnes nemusíte. Zdravím!

P.S. Měl jste si vzít kontakt.

borovcik
hodnocení

Vrtá mne ale hlavou přátelství mých rodičů s člověkem na kterého jsem hrozně podobný, jinak by mne nejspíše ten cizí pán ani neoslovil, ale nedalo mu to, jak se mi svěřil a též byl udiven mým vzhledem k jeho bráchovi.

ahoj*
hodnocení

1x

Moc jsem nmochopil pribeh o co jde tazateli?

Jakoze o podobu s cizim clovekem a souvislost - jeho mama a cizi clovek? Hmm... Asi by sis mel udelat DNA testy. Pokud tvuj otec zije, tak si oba naplivejte 23andme.com/... a budes vedet najisto. Shoda se pohybuje 49-51% s genetickym rodicem, vedle toho hned najdes dalsich 1500 vzdalenych genetickych pribuznych z predku, prevazne z USA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]