Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženský pohled na věc ( nevydařené rande? )

Od: pravoslavv odpovědí: 8 změna:

Zdravíčko ve spolek, chtěl bych znát názor žen na mou nevydařenou schůzku.

Abych to zkrátil, stáhl jsem si date appku , kde jsem se matchnul s fajn holkou. Po nějaké době jsem jí pozval na schůzku, která probíhala v klidu :) , smáli jsme se , probrali jsme všechno možné a za celou dobu jsem nezaznamenal ani jednu trapnou chvilku ticha. ( Furt jsme měli o čem mluvit )

Z mého pohledu tedy fajn první schůzka. A byl jsem potěšen, že jsem potkal v klidu slečnu. Na schůzce jsme oba mluvili o dalším setkání a jak si doma pošleme odkazy apod. k tématům, které jsme probírali.

Když jsme se rozloučili a šli svou cestou domů, tak mi napsala zprávu, že to bylo fajn, že děkuje, že si to užila.

Já odpověděl to samé a dodal jsem, co se mi ještě stalo cestou domů.

Od té doby začaly následovat velké pauzy v odpovídání .. ( předtím jsme si odpovídali co 4-5hod třeba a teď se to z její strany zvedlo na den - 2 )

Po 2 dnech jsem jí napsal, že to bylo fajn a jestli by nechtěla znovu někam zajít. To jsem dostal odpověď , že toho měla teď hodně a že klidně někam můžeme zajít.

Nejsem nějak dotěrný a nechci na nikoho tlačit apod. tak jsem jí napsal, že se tedy může ozvat až bude mít chuť a čas.

Dostal jsem zobrazeno a už jsem měsíc bez odpovědi :) stále se ale sledujeme.

Co si z toho mám vzít za zkušenost do budoucna? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Že nemá zájem a nemá koule aby ti to řekla na rovinu.

Ověříš pozváním někdy někam a přidáš že pokud jí to nevyhovuje, tak místo a čas může vybrat ona.

pravoslavv
hodnocení

To je fakt :D , napsal jsi to dobře ..

smode2
hodnocení

3x

Také je zde možnost, že se seznámila s jiným, lepším nabíječem, a Vás si nechává v záloze jako druhořadé zboží. Které by ovšem také brala, avšak pouze v případě, že by to s tím druhým nevyšlo.

pravoslavv
hodnocení

Nevýhoda online seznamování, :D člověk musí počítat s tím, že oba můžou být v kontaktu s dalšími 10 lidmi.

ahoj*

Tak ty sis tam na tom tyndru asi taky taky napsal s jednou jedinou viď :)

A to dělá ženská instinktivně, výběrový řízení, to bys mohl vědět. Napsat jí, jestli by nechtěla znovu někam zajít, tím jsi se zařadil do kategorie podřadný materiál, protože pokud je aspoň trochu nadprůměrná, tak tohle píše každý neprůbojný ... chápeš? Ona to ani nemusí vědomě takto vyhodnotit.

Napsal bych ti, jak máš komunikovat ;) Ale zatím šoupe nohama čekej, že se sama ozve ;)

hodnocení

0x

Samice si vyberaju naj samca. V den rande ste to boli vy, za dalsi tyzen stihla 3 dalsie rande a vyhral niekto iny, co je jej trapne vam povedat priamo. Okamzite po "mam toho vela / nemam cas" sa nikdy viac neozvem, nema to zmysel. Ony ked chcu a maju malo casu, same ponuknu vhodny termin.

hodnocení

0x
V televizi je reality šou Svatba na první pohled. Až mne udivilo, kolik partnerek vysvětluje, že toho druhého jako kamaráda ano, ale fyzicky mne pro partnerský vztah nepřitahuje. A pro některé je to až většina mužů, zdá se. A to se i spolu dobře baví, nevázne komunikace, ale dotyky ta žena nevidí jako reálné. I kdyby se podle druhých k sobě hodili.
Taky věřím, že jí víc lákal někdo jiný, nebo čeká, že se brzy objeví.
Zároveň jsou muži, kteří se umějí "prodat". Mluví víc o věcech, které tu ženu osloví. Každá potřebuje slyšet něco jiného.
ahoj*

Jo, kamaráda co přiveze, vyvrtá, opraví, pokecá by chtěla úplně každá... :) některé i věří tomu, že může existovat kamarádství mezi M a Ž :)

A pokud chlap neví, co je to kissing test, tak je obětí on. Protože to trvá X dnů než zjistí, že je v šuplíčku kamarád. A některým to může trvat roky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]