Nejste přihlášen/a.
Koukal někdo na MAXIMÁMU se 14 dětmi? Co si o tom myslíte? Podle mě blázen a nezodpovědná.
Jj,já koukala. Svým způsobem asi blázen je,ale o děti se starala dobře. Akorát mi to přijde šíleně hektický a vůči dětem ne dobrý. Například ten syn,co po ní hodil šroubovák by jistě potřeboval chlapskou ruku. Táta tam moc chybí. Ten syn na sebe pouze upoutával maminčinu pozornost. Mno, má to paní těžký tedy. Já osobně bych se asi dozajista zhroutila. Popravdě jí to měl hlavně vysvětlit ten pan doktor,že to není dobrá volba a popř. jak bylo řečeno zavést jen jedno či dvě vajíčka a ne tolik... Jako nezávidim jí a ani nelituju,byla to její volba. Bohužel se domnívám, že jak děti porostou nebudou mít s matkou dobrou vazbu a pak to bude doma teprve dusný.
Myslim ze i tem co moc neuvazuji je jasne ze to dela jen a pouze pro prachy..nic jineho..
A jak je psano, chlapska ruka v rodine je neco jako kdysi vojna pro kluky...
Dnes neni ani jedno a jde videt co to z tech decek leze...anebo je to jen moderni dobou a ja jsem ze srotu..?
Osobne se divim ze to i ona i deti od prvniho dne az dodnes prezili ve zdravi..
JJ koukal, a myslím že to paní nemá v hlavě v pořádku. To co tam povídala o manželovi atd. to vypadalo že si dětma kompenzuje nějakej svůj problém. Myslím že není v jejích silách věnovat se jim tolik kolik by potřebovaly.Hlavně až budou starší, tak to bude hustý. A kde mají ti děcka soukromí? No já osobně jim nezávidím...
Domnívám se, že udělali velmi dobře když lékaři co jí uměle oplodnil vzali licenci. Děti bych té ženě odebrala všechny, bylo vidět jak jsou nevychované a problematický chlapec jak doroste tak jí vrazí kudlu do zad.Všechno to dělá jen pro peníze a ten film mě o tom jen přesvědčil. Děkuji ale v takové rodince bych opravdu vyrůstat nechtěla. Její vztah s matkou mluvil za vše, sama byla rozmazlovaný jedináček a pak jí měli fofrem zbavit svéprávnosti a šupnout do blázince.Rozhodně jí nefandím.
Ono to není tak černobílé. Co se týká výchovy, tak na to mám podobný názor. Co se ale týká lékaře - a pokud byste dobře poslouchala, tak to tam zaznělo - zaváděl 6 embryí (oproti běžnému maximu dvou, které je mimochodem běžné i u nás) po předchozích zkušenostech, kdy se z tohoto počtu ujalo pouze jedno, maximálně dvě. V tomto případě ale kupodivu nedošlo k velkým ztrátám. Nejenže se ujala všechna, ale ze dvou vznikla jednovaječná dvojčata. Na základě této skutečnosti pak doporučil selektivní redukci počtu embryí, k čemuž paní ale nemohl samozřejmě nutit. Nemám informace, zda jsou v USA dvě embrya skutečně maximem nebo se pouze tento počet doporučuje a v odůvodněných případech je možné zavést více. V tom prvním případě je postih lékaře na místě.
jako promin, ale co to je za názor? nevychovaný mi teda rozhodně nepřišly, to že po ní ten starší kluk hodil šroubovák...neříkám, že to je správné, ale myslíte si, že se tohle neděje i v rodinách o dvou dětech? Nikdy jste snad neslyšeli o dětech, kteří jsou špatně zvladatelní a to jsou třeba jen jedináčci? Je fakt, že tam chybí mužská ruka. Ale jinak si myslím, že své děti miluje, stará se o ně jako nejvíc může a snaží se věnovat všem. Chůvy mít musí, už jen proto, aby jí pomohli s domácností, a u všech dětí být v jednom okamžiku opravdu být nemůže. Ale dneska si chůvy pořizují i dospělí s dvěma dětmi. Tak co se divit. A PŘOČ BYCH JÍ TY DĚTI ODEBÍRALA? sakra...cožpak se o ně nestará? cožpak je fyzicky, nebo psychycky týrá? A ŽE TO DĚLÁ JEN PRO PENÍZE, je ta největší kravina co sem tu mohla od vás, konkrétně tady najít...kdyby to dělala pro peníze, tak si nepořídí větší dům, kde mohou společně všichni bydlet, neplatila by si chůvy a vůbec...kdyby se to stalo vám, jak jinak byste vydělali peníze proto, abyste jim mohli zabezpečit domov, jídlo a péči? její matku bych sem vůbec netahala a neřešila ji. To že si s ní nerozumí nic neznamená, chtěla takovou rodinu, tak jí má. Ono se to lehce kritizuje, když to člověk jenom sleduje co?
Koukala jsem a souhlasím s tím názorem, že to ta paní dělala jen pro peníze a vlastní popularitu. I když asi přesně neodhadla předem, co to v praxi bude znamenat. Mimochodem všimla jsem si, že v celém dokumentu ona sama vlastně nic nedělala. Jednou jsem viděla, jak krmí mimina, ale s pomocí dalších osob, pak nesla nějaké děcko do koupelny, ale každá máma ví, co všechno během dne musí udělat i třeba při jednom nebo dvou děckách. Tu paní jsem prakticky neviděla vykonávat žádnou z běžných domácích prací. Jednou tam byl záběr na její ruce. Umělé, dekorované, poměrně dlouhé nehty. S takovými nehty je péče o děti prakticky nemožná. Dcera má 16měsíční holčičku a když jí občas hlídám, vím jak takové nehty vadí. Sama si nechávám nehty lepit a zdaleka je nemám tak dlouhé. Přesto jsem už vnučku nechtě škrábla, když jsem se jí pokoušelka rychle zachytit při jejích vratkých krůčcích. Nechci tím v žádném případě říci, že by o sebe neměla máma malých dětí dbát, ale něco prostě je přijatelné a možné a něco ne. Podle mne, to celé je příšerně nezodpovědné a egoistické. Starší děti, především ten chlapec, absolutně nevychované. To vypadalo, že se mu matka nevěnovala a nevybudovala si s ním vztah ani když on byl malý a byl vlastně sám, nebo zpočátku jen s jedním nebo dvěma sourozenci.Tu ženskou by měli zbavit svéprávnosti. To co udělala a jak se chová není snad ani normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.