Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená krev v moči u muže?

Od: slaisa® odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer,
chtěla bych se Vás zeptat, jestli náhodou někdo nemáte povědomí o tom co může znamenat krev v moči u muže? Mému příteli se to už dělo před několika lety, vždycky jen na pár dní (třeba 5) a pak to přešlo. A teď je to to samé, žádné pálení, nepříjemný pocit nic takového. Nemůže tomu ani přecházet sexuální styk.
Předem děkuji za odpovědi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Proplachujte se urologickým čajem. Berte hořčík, ideálně ve formuli Mg+B6. Když ho máte dost, kaménky se netvoří. Berte E vitamín ráno nalačno dlouhodobě jako prevenci zánětů. Dobré jsou odvary z celé petržele. .A objednejte se na urologii. Z ultrazvuku a moči budete mít jasno.

tebi
hodnocení

1x
Stačí zánět močových cest, nebo ledvinový kámen.

Jen doplním -v případu přítele tazatelky to bude chronický zánět nebo horší věc -přímo onemocnění ledvin. IHNED jej žeňte k lékaři!

hodnocení

A jeje děkuji za odpověď, zkusím ho přesvědčit aby šel k doktorovi ikdyž se obávám že to bude těžké

etana*
hodnocení

1x

Zkušenosti z práce na oper. urologickém sále: od těžkého zánětu močového měchýře přes putující kamínky až po důsledky vkládání nějakých předmětů do močové trubice. Zdaleka ne tak vzácné, jak by se zdálo. Jak tu někdo straší rakovinou, tak to není zrovna typický příznak, i když porušená sliznice moč. měchýře může být z různých důvodů.

hodnocení

0x

ledvinový kamínek - způsobuje drobná poranění močových cest a ty pak krvácejí, zpočátku jen mikroskopicky, pak i makroskopicky.

hodnocení

0x

Nebudu vás strašit, ale at si dojde na vyšetření na urologii. Před mnoha lety se mnou ležel na Jipce pan se stejným problémem a nebudu vám psat, co to bylo.

hodnocení

Dobrý večer, na urologii stačí když se jen objedná nebo si nejdříve bude muset zajít ke svému praktickému lékaři pro žádost?
liska5

Zavolejte na urologii, že chcete objednat a oni Vám řeknou, co je potřeba.. Já šla rovnou bez objednání. Jen to trvá více týdnů, než příjde člověk na řadu. Asi jak kde.

hodnocení

Děkuji za odpověď

hodnocení

0x
Pěkný den,můj otec to měl a na vině byly ledvinové kameny. Odstranění nebolí
Mi je drtili přístrojem měl jsem oblbovaka,ale bolelo to dost,drtili to hodinu.na druhý den domů.

Pavlosi záleží na okolnostech ! Otec byl s tímto na operaci a 14 dnů v nemocnici a celkem jak dlouho marodil nwn, dnes je vícero metod od laparoskopické operace po ultrazvuk ...

To je pravda,mi je drtili ultrazvukem před asi patnácti lety a to "kladivo" cítím v boku dodnes jak si na to vzpomenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]