JInak OSOBNĚ mám prověřeno , že moje vojenská složka s veškerými záznamy o VS je v archívu v Olomouci. A protože jsi v době rozdělení na ČR a SR asi nežil nebo jsi byl ještě capart-archívy se také stěhovali!
Počítám, že tak jako každej druhej Pražskej vekslák, za těch temných dob.
etana*
Přesně. Na to se dnes dost kašle, ale byl v partě s těmi největšími šíbry, kde i Jonák byl jen maličká vekslácká figurka: Mrázek, Paroubek, Kočkové, dnešní velkozelináři z Nehvizd, majitelé leteckých flotil (dnes) a podobně. Sice nebyl žádná zásadní osoba v tom spolku, ale modrou knížku mu jistě nějaký kamarád zařídil.
paní @etano trošičku vás poopravím, p.Paroubek vykonával vojenskou službu u VÚ 4425 v Prachaticích. Jiří Paroubek byl ve funkci zástupce velitele pro proviant.
p.Babiš počítám že za prodělanou nemoc Trombocytopenií (Trombocytopenie je medicínský pojem používaný pro snížení počtu krevních destiček v krvi. Trombocyty (krevní destičky) jsou bezjaderné krevní buňky, které tvoří jeden z pilířů krevní srážlivosti.)
Jurajo, opravil jste mne, ale na základě nepochopení. Vojenský stav Paroubkův neznám, zato ten ve funkci zást.ředitele RaJ ano. Šíbr jak vyšitej...ono v té době to bylo spíš pravidlem než výjimkou.
Tak to se někdo musí podívat na Vojenské centrální registratuře Slovenské republiky v Trnavě, kde to bude uloženo i pro Čechy, je tam i Miloš Zeman. Ten měl modrou na srdce.
Mě spíš zajímá, než zdravotní stav Andyho (a v té době jen opravdu hloupý vysokoškolák šel na vojnu když to mohl uplatit), co může prezident udělat pro republiku. Jestli může dělat jen manekýna panáka a nebo má know-how, jak lecos vyjednat.
A tady si myslím, že je celkem jednoznačné, který z těch dvou má větší know-how co do tahání za nitky...
No očividně jsi tu dobu jako dospělý nezažil, když si myslíš, že bylo snadné uplatit, abys nešel na vojnu.
No tak jednoznačně má vyšší kredit pro vysoká jednání Pavel, Babiš má pověst šejdíře z východního bazaru...
ahoj*
Chces tvrdit, ze uplatit pokud jsi mel KONEXE bylo tezke? ) Neee, stacilo mit penize + konexe a z 80% to vyslo.
etana*
No pokud chce ČR tahat za nitky společně s odpadem Evropy, tak určitě volte Babiše, to je světovej lídr ve smlouvání. Jak píše genehawk, tureckej bazar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.