Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivýdělek k mateřské dovolené

Od: klara* odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer maminky, mám doma holčičku, které bude 7 měsíců, ale bohužel máme málo peněz a chtěla bych si něco přivydělat, s manželem máme hypotéku a jídlo a ostatní je dnes drahé co si budeme že. Chtěla jsem se zeptat, máte nějaký přivýdělek, který by jste mi mohli doporučit? Prosím, žádné prodávání a otravování druhých, sama nemám ráda, když mi lidi takhle píšou a nutí mi něco. Bylo by fajn něco z domova, protože kojím a od malé se mi úplně nechce. Děkuji předem za doporučení :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

2x
A co umíte?

jk2021
hodnocení

0x

Na první dobrou mě napadá snad jen nějaká administrativa, k níž člověk většinou nepotřebuje extra odbornou kvalifikaci - např. virtuální asistentka, správce databáze, správce sociálních sítí, správa položek e-shopu atp.

jk2021

Také se ale můžete zkusit něco nového naučit (např. v příspěvku podemnou zmíněné účetnictví, mímo to se z domova dá dělat třeba i digitální grafika), ale to stojí čas a peníze, kterých se vám dle popisu zřejmě tak úplně nedostává.

etana*
hodnocení

0x

Já jsem se na mateřské naučila mzdové účetnictví, nejdřív jsem pracovala spolu s jednou profesionální, pak vystudovala a postupně osamostatnila. Zájemců bylo hodně, takže i peněz. Ale vyžaduje to přípravu, s jedním dítětem bylo času na učení spousta.

liska5
hodnocení

0x

Když jsem byla se dvěma malými dětmi /4 a 1/ doma, tak jsem si vzala na hlídání další dítě - věkově mezi mými. Když už jsem vařila dětská jídla, chodila na procházky nebo četla pohádky, tak vše se třemi dětmi. Měla jsem štěstí, že děcko mělo rodiče právníky, co dobře zaplatili, když byli spokojeni. Dítěti bylo 1,5 roku, když k nám začalo chodit. A bylo fajn, že bydleli několik pater nad námi.

kmet
hodnocení

0x

Co onlyfans?

hodnocení

0x

Nikdo neví, co nabízíte. Jste prodavačka, kuchařka, nebo máte třeba SŠ ekonomickou? Co jazyky?

S ekonomickým vzděláním byste mohla doma dělat účetnictví. Syn má malou firmičku, má paní účetní, která to zpracovává několika podobným lidem, oni jsou spokojeni a ona také.

S jazyky se dá dělat překladatelsví, to lze také z domova. Pokud jste zručná v obsluze šicího stroje, známá šila nějaké jednoduché sáčky na ovoce a zeleninu.

Jinak jsem ráda,. že /snad/ už odzvonilo těm kompletacím prospisek, plnění obálek, výrobě "šperků" a podobným nekalostem. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]