Nejste přihlášen/a.
Myslíte si, jak piši v internetových médiích, že by premiér pan Fiala a paní Pekarová mohli dát hlas volebnímu kandidátovi na prezidenta panu Baštovi vzdělanému muži s vlasteneckým cítěním?
Naši politici se domnívám mohou ocenit, že pan Bašta byl signatářem Charty 77. Za své poslání považuje prosazení obrany svobody a demokracie, sociální stability a bezpečnosti ČR.
makak si z vás dělá srandičky. Byl to podvrh, dezinformace. Ještě pekařka a fialovej aby volili svoje protivníky.
Pan Bašta ještě v době kdy byl členem ČSSD nepůsobil tak tragicky, po přeběhnutí k Okamurovi přizpůsobil své názory do souladu s těmi stranickými a plácá nesmysly, jako např. že Ukrajina by měla odevzdat území Putinovi a prosit o mír. Navíc je ve věku, kdy již nepůsobí zdravě, též o jeho duševních schopnostem lze pochybovat, neb občas mluví z cesty. Podle mého je to nejhorší kandidát z té devítky.
michalverner:
Je to můj názor. Já vám ho nevnucuji, klidně si myslete, že p. Bašta je ideální kandidát na prezidenta, nehodlám vám to rozmlouvat.
Láska je slepá, to bylo trefné
Teď večer mluvil na Plusu Ladislav Špaček, co dělal prezidentům poradce a řílal, že výkon prezidentské funkce je náročný. Že nemáme ponětí, co vše a jak se musí na Hradě řešit, jak je sestaven harmonogram, jak se připravuje na schůzky, projevy, jednání. Věčně nějaké návštěvy a zahraniční cesty...a že to hodně vyčerpává. Taky jsem přitom myslela na Baštu, jak by to chtěl zvládat.
Jo a je nemile překvapen, že kandidátům se na Hrad nechce jít bydlet, že chtějí zůstat někde doma. Nejenže je to šílené pro ochranku, ale náš Pražský Hrad je prý tradiční sídlo prezidentů, symbol, skvost pro návštěvy z celého světa..
Pan Špaček se mýlí, jak je posledních cca 5 let vidět, prezident může být klidně vycpanej ve vitríně. Vlastně by to někdy bylo i lepší. Oni to za něj čiperové kancléři a mluvčí všechno oběhají, na žádné cesty nemusí, stejně ho nikam nezvou.
Pan Bašta by byl fajn prezident, takový druhý Zeman, už jeho snaha vybrečet milost pro zkorumpovaný Metrostav dřív, než ho zvolili je signifikantní. Chartu sice před téměř padesáti lety podepsal, stejně jako třeba Pavka Kohout, ale své zásluhy vymazal v počátcích devadesátých let působením v tajných službách a lustrační komisi, kteréžto instituce mají na triku poztrácené, skryté a prodané složky o exponentech bolševické doby, potažmo všemožných Babiších, kteří dodnes škodí.
Že je to stařec nad hrobem, co na stará kolena zblbnul a věnuje své síly SPD je už jen třešinka na dortu, i to, že ho podporují kreatury z Trikolory. Archeolog byl možná dobrý...měl u toho zůstat.
Dobrý den, já v to doufám , protože humor mám rád a když ho--vo--ří pan Bašta, tak je dlouho veselo. Ale např. pan Zeman řekl, že bude volit pana Babiše (jestli zase nezalhal), tak ten má jeden hlas jistý. Zdravím!
lem, mám majetek několik miliónů jako spousta obyvatel, žiju běžný život a jsem spokojen.
Takže nejsem obyčejný?
Pana makaku, většina lidí, kteří se umějí postarat mají milióny v majetku...
Pan lem to napsal nepřesně..
@lem Jestli podle tebe většina lidí žije v nájmu, tak se vrat do Kolbenky a jdi volit levici. Protože se mýlíš ale úplně ve všem.
mimochodem průměrný plat / mzda je 40 000 a průměrný důchod v lednu je 20 000 jak už jsme řešili. No problém je, že to první je v hrubém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.