Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koho budou volit naši politici

Od: loudova odpovědí: 39 změna:

Myslíte si, jak piši v internetových médiích, že by premiér pan Fiala a paní Pekarová mohli dát hlas volebnímu kandidátovi na prezidenta panu Baštovi vzdělanému muži s vlasteneckým cítěním?

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

4x
Samozřejmě je to pravda,proč by to jinak psali na internetu.
loudova
hodnocení

Naši politici se domnívám mohou ocenit, že pan Bašta byl signatářem Charty 77. Za své poslání považuje prosazení obrany svobody a demokracie, sociální stability a bezpečnosti ČR.

makak si z vás dělá srandičky. Byl to podvrh, dezinformace. Ještě pekařka a fialovej aby volili svoje protivníky.

loudova
hodnocení

V čem protivníci, když tvrdí sami o sobě, že jsou slušní a zodpovědní?

makak
Když jsem Baštu teď v debatě viděl poprvé, přišel mi že už je dost senilni. Nepřítomny pohled, odpovídá na neco jiného než se ho ptají, celkove zchatraly...myslím,že má co dělat sám se sebou.

Pan Bašta ještě v době kdy byl členem ČSSD nepůsobil tak tragicky, po přeběhnutí k Okamurovi přizpůsobil své názory do souladu s těmi stranickými a plácá nesmysly, jako např. že Ukrajina by měla odevzdat území Putinovi a prosit o mír. Navíc je ve věku, kdy již nepůsobí zdravě, též o jeho duševních schopnostem lze pochybovat, neb občas mluví z cesty. Podle mého je to nejhorší kandidát z té devítky.

michalverner
Orion...to,že někdo nesdílí Vaše názory vypovídá o jeho duševních schopnostech nebo z čeho při této diagnostice vycházíte?
makak
Michale je rozdíl, pokud někdo má jiný názor oproti tomu když blábolí nesmysly popř odpovídá na úplně něco jiného než byl dotazovan... ale chápu, že láska je slepá :-D

michalverner:
Je to můj názor. Já vám ho nevnucuji, klidně si myslete, že p. Bašta je ideální kandidát na prezidenta, nehodlám vám to rozmlouvat.
Láska je slepá, to bylo trefné *smich*

liska5

Teď večer mluvil na Plusu Ladislav Špaček, co dělal prezidentům poradce a řílal, že výkon prezidentské funkce je náročný. Že nemáme ponětí, co vše a jak se musí na Hradě řešit, jak je sestaven harmonogram, jak se připravuje na schůzky, projevy, jednání. Věčně nějaké návštěvy a zahraniční cesty...a že to hodně vyčerpává. Taky jsem přitom myslela na Baštu, jak by to chtěl zvládat.

Jo a je nemile překvapen, že kandidátům se na Hrad nechce jít bydlet, že chtějí zůstat někde doma. Nejenže je to šílené pro ochranku, ale náš Pražský Hrad je prý tradiční sídlo prezidentů, symbol, skvost pro návštěvy z celého světa..

ben®
liska5 - pan Špaček má pravdu. Proto je evidentní, ze pan Zeman tam je už radu let zbytečně, protože skutečný výkon funkce už nedává a jen se tam povaluje.
ahoj*

Liško, na hradě se jž nebydlí, teď se bydlí ve vile cs.wikipedia.org/...

etana*

Pan Špaček se mýlí, jak je posledních cca 5 let vidět, prezident může být klidně vycpanej ve vitríně. Vlastně by to někdy bylo i lepší. Oni to za něj čiperové kancléři a mluvčí všechno oběhají, na žádné cesty nemusí, stejně ho nikam nezvou.

Pan Bašta by byl fajn prezident, takový druhý Zeman, už jeho snaha vybrečet milost pro zkorumpovaný Metrostav dřív, než ho zvolili je signifikantní. Chartu sice před téměř padesáti lety podepsal, stejně jako třeba Pavka Kohout, ale své zásluhy vymazal v počátcích devadesátých let působením v tajných službách a lustrační komisi, kteréžto instituce mají na triku poztrácené, skryté a prodané složky o exponentech bolševické doby, potažmo všemožných Babiších, kteří dodnes škodí.

Že je to stařec nad hrobem, co na stará kolena zblbnul a věnuje své síly SPD je už jen třešinka na dortu, i to, že ho podporují kreatury z Trikolory. Archeolog byl možná dobrý...měl u toho zůstat.

michalverner
Orion...mohl bych vědět co Vás přivedlo k tomu že si osobně myslím že p. Bašta je ideální kandidát či že k němu cítím jakousi lásku?

hodnocení

1x

To si trošičku pletete*smich*

Pro některé zde "Vím že je to fake";)

Koho budou volit naši politici
kveta1
To jsou plakáty pro 2. kolo prezidentské volby. Pokud se potvrdí průzkum, že dnes vyhraje s mohutným náskokem hluchý kandidát vyslaný asijským popelářem a na druhém místě se značnou ztrátou bude pan Babiš, tak v 2. kole nezbude ani vládě nic jiného, než volit Andyho. Takže o žádnou dezinformaci nejde.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já v to doufám , protože humor mám rád a když ho--vo--ří pan Bašta, tak je dlouho veselo. Ale např. pan Zeman řekl, že bude volit pana Babiše (jestli zase nezalhal), tak ten má jeden hlas jistý. Zdravím!

lem
Politici budou volit hlavně Babiše, i když je to asi neuvěřitelné, ale oni ví, že stejně vyhraje, tak proč volby zbytečně protahovat, stojí to prachy a musíme šetřit :)
makak
Podle mě se budou rozhodovat mezi baštou a babisem.
lem
Babiš vyhraje protože ho bude volit většina obyčejných lidí a k tomu i hodně těch bohatších. Nebo snad ne?
makak
Je nejlepší,takže je jasné že vyhraje. U nás jsme ho všichni volili.
ben®

lem - definujte pojem obyčejný lid. Kdo je ten obyčejný? A kdo je neobyčejný?

lem
Ben, to je jednoduše každý volič, který žije běžný život bez mamonu (není milionář ani rentiér) a chce žít spokojeně s tím co má. Politici mají takové nejraději :). Ti druzí bývají opak.
ben®

lem - diky za vysvětlení. Měl jsem dojem, že tím přezíravě myslíte nějakou "lůzu".

lem, mám majetek několik miliónů jako spousta obyvatel, žiju běžný život a jsem spokojen.

Takže nejsem obyčejný?

lem
Ano, jsem na tom podobně, žijeme zkrátka ne/obyčejně spokojeně *ua*

lem, blahopřeji Vám.

makak
Tak nevím jestli jsem obyčejný nebo ne...žiju běžný život bez mamonu, rentier nejsem, přesto mám pár milionů...poradíte?

Pana makaku, většina lidí, kteří se umějí postarat mají milióny v majetku...

Pan lem to napsal nepřesně..

makak
Milion je totiž v dnešní době nic...milionář je každý druhý, kdo má byt.
Jenom někteří mají pocit, že "obyčejný člověk" je ten co chodí na 8h do kolbenky a žije od výplaty k výplatě.
lem
Pokud nemá člověk svoje vlastní bydlení(dům/byt)a žije v nájmu, což je většina, tak je rád když zaplatí činži, nakoupí potraviny atd., takže moc bohatých "kolbenkařů" nenajdete. Přesto je hodně lidí spokojených se svým životem bez milionů a závisti, šťastně volí Babiše a doufá v lepší zítřky. Ať jim Bůh žehná *slunce*
ahoj*

@lem Jestli podle tebe většina lidí žije v nájmu, tak se vrat do Kolbenky a jdi volit levici. Protože se mýlíš ale úplně ve všem.

mimochodem průměrný plat / mzda je 40 000 a průměrný důchod v lednu je 20 000 jak už jsme řešili. No problém je, že to první je v hrubém.

lem
A kde vlastně žiješ ty? Nájemní byty jsou ve městech zcela běžné (90%). Jo a levici si můžeš volit sám mimoni
kveta1
@lem Máte zkreslenou představu o životě v ČR. Ve svém či družstevním bydlí přes 70% občanů. Ve vlastnickém bydlení patříme mezi nejúspěšnější ve světě. Jak píše Milan a další, tak majetek v řádu milionů má každý druhý Čech. Jen v bankách mají uloženo přes 3 biliony korun, k tomu musíte přidat cenné papíry, investiční nemovitosti, drahé kovy, umělecké předměty, sbírky různého druhu, atd. Většina Čechů prostě umí a určitě nejsou obyčejní dle vašich kritérií.
lem
Květa1, žasnu nad 70% milionářů v ČR, kde žiji už 70let v tak bohatém společenství vlastníků a bylo mi to utajeno *ee* to bude nejspíš sranda.

break
Lem: tak on teď to byl pro lidi docela šok, když se zvedla úroková sazba. Najednou lidi nemají na pořízení vlastního bydlení a budou muset platit činži nebo zůstat u starších.
Kdežto na západě je spíš běžné platit činži a nemovitosti nevlastnit.
lem
Souhlas, to bych podepsal. Je hodně těch, co si už pořídili na bydlení hypotéky, nemovitost zatím patří bance a oni ji nevlastní,jen splácí a modlí se, aby na to měli a ještě o střechu nad hlavou nepřišli. Takové pseudomilionáře můžeme jen litovat a držet jim palce, aby to zvládli.
break
Bydlení na sekeru, no. Výhoda nájmu je, že se člověk sbalí a jde pryč. Mám jednu nemovitost, co jsem koupil za hotový, ale to neslouží k bydlení, jinak bydlím v podnájmu. Až se někdy budu chtít usadit, tak rozhodně bez úvěru.
Před lety jsem nechápal Vídeňáky, že žijí celý život v nájmu, ale tu cenu nemovitosti za celý život nemáš šanci zaplatit.

007cz
hodnocení

0x
Dle agentury Star Research má vzdělaný vlastenec p. Bašta podporu téměř 20 %, křičel vlastenec Tomio. Je tedy pravděpodobná podpora i těchto dvou politiků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]