Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cardiotonus zkusenost

Od: alice* odpovědí: 6 změna:
Dobry den, mate, prosim, nekdo zkusenost s lekem Cardiotonus? dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Zkušenost nemám, ale zarazilo mne, že je to v podstatě zkvašený hloh, jetel a aronie za 990,- Kč. Nemá žádné kontraindikace, snad jen těhotenství. V recenzích někdo psal pijeme ho s manželem oba, jiný zas beru 3 kapsle denně. Tak nevím*nevi* Příčin hypertenze je víc a každý jsme jiný a každý zareagujeme na užívání jinak. Tak bych pro sebe nedělala závěry z cizích zkušeností nebo nějakých recenzí. Jestli to chcete užívat místo léků nebo zároveň s léky od lékaře, tak to konzultujte s ním!

Já osobně bych brala Mg a užívala kapky Korolen, raději v polovičních dávkách, aby nebyla moc silná odléčovací reakce.

alice*
hodnocení

Dekuji moc, precetla jsem si o doporucenem pripravku a zkusim. diky
liska5

Dodržte návod, bere se mezi jídly, i časově dál od čištění zubů, důkladně protřepat, lze rovnou na jazyk, nezapíjet. A po třech týdnech týden pauza. Obecně více pít. Zpočátku třeba jen 2 x 4 kapky.

okolik

Korolen mohu doporučit vyzkoušen v rodině.*palec2*

liska5
hodnocení

0x

Na krev. tlak, resp. kvalitu cév, jezte hodně česneku, zelenou petržel, cibuli, celer, šťávu z červ.řepy /droger.DM/, ořechy, semínka, pohanku, obilné vločky, jablka, luštěniny, Vit D, C, Mg a Zn a vit. E nalačno. Omezte živočiš. tuky. Zařaďte pravidelný pohyb.

alice*
hodnocení

Jeste jednou Vam dekuji, je videt, ze víte o cem pisete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]