Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolega v práci

Od: katla odpovědí: 15 změna:
Zdravím, potřebuji poradit,ptala jsem se kamarádů co s tím,ale ty se tomu jenom smějí.Nastoupila jsem cca 2.mes.do nové práce,15.zenskych a jeden chlap.Od začátku dělal pořád vtipy(abych se asi smála já),i když má slečnu co pracuje s námi.Měsíc byl klid a jenom ty vtipy.Jednou nečekaně dorazil manžel do práce a já čas neměla (pracovala jsem)a mobil v šatně, udělal žárlivou zcenu, bohužel i před ostatními..A ten kolega řekl nahlas a na mě, Třeba tě miluje. Všichni nechápali co to řekl.Druhý den Ten kolega vyzvydal jak to dopadlo doma s manželem(kvůli té žárlivosti).Od té doby je Kolega divnej (sedí naproti mě), dokáže se hodinu dívat na mě,co dělám a ta jeho slečna neví co dělat.Přišla jsem jednou na Kafe a Ona na mě kde jsi byla neviděla jsem tě pracovat (ze srandy) a Ten její chlap,taky jsem jí tam neviděl ((pracuje úplně jinde než já a ta jeho slečna) no vážně jsem jí tam neviděl.Ona potom že jo, viděla jsem jí,on vážně,jojo viděla.Vsichni si všimli že se po 3.mesicich tam co tam pracuje Poprvé oholil.Ted dokonce ani raději nechodí na Kafe, raději si ho vypije venku.Kde je kolega,venku sedí i 2hodky co má pauzu.No chápe to někdo?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

7x

Já chci taky takovou práci. Dvě hodiny na kafi, hodinu čučí na ženskou, s kterou sedí u stolu, ale současně pracuje úplně jinde, všichni pořád místo práce drbou, lezou jim tam cizí lidi...co to je za džob?

08.01.23 18:27

Politika? *zmateny*

etana*

Gotrekzagary, asi jste na to kápl. Podle té zmatenosti by to tak mohlo být. Tak smůla, do politiky fakt nechci.

hodnocení

6x

Přes veškerou snahu jsem obsah nepochopila. Nevím, co jste tím chtěla říci. Třeba se kolega se svou dívkou nepohodl, tak si Vás vybral, že ji za pomocí Vaší osoby bude provokovat a škádlit. Kdo ví, do hlavy mu nikdo nevleze.

Spíš bych se zaměřila na Vaši šílenou češtinu. U nás se podle pravidel píší podstatná jména s malým písmenem. To Vaše Kafe je jako pěst na oko. Stejně jako Poprvé, což je zřejmě příslovce. V Německu byste byla hvězda. Tam se totiž podstatná jména píší s velkým písmenem. Stejná pitomost je psát zájmena s velkým písnemen: druhý den Ten kolega...nebo a Ona na mě.

Ještě by bylo zajímavé, kdybyste nám mohla prozradit Vaši práci. Zaujalo mě, že kolega sedí venku 2 hodiny, co má pauzu. To se tedy máte náramně dobře, mít 2 hodiny volno. My měli pauzu na oběd pokaždé jen 30 minut, k tomu se muselo stihnout i WC a kuřáci ještě navíc cigaretku. Máte se tam asi velice dobře, proto přemýšlíte o pitomostech. Spíš bych radila soustředit se na práci, za ni máte přece mzdu. Jaga.

id
hodnocení

3x

Takovou nepochopitelnou slátaninu snad nemůže napsat dospělý člověk. Prosím tazatelku o přepsání textu do češtiny. Děkuji.

ahoj*

Ale může. Aktérům je asi víc než 18 let.

Chceš po lidech pracujících v dělnické profesi, řešících jakési pudové záležitosti, aby dokázali napsat srozumitelný text?

id
Ano, chci. Je to prospěšné hlavně pro zadavatele pokud čeká kvalitní odpověď.
I dělnická profese se dokáže kvalitně vyjadřovat - když chce a nepíše pod vlivem.

Id- Ahoj si myslí, že lidé v dělnických profesích jsou hloupí nevzdělaní lidé=bez jakéhokoliv vzdělání, že se stěží naučili psát!

ahoj*

Musím souhlasit, je to v zájmu tazatele, srozumitelně popsat..

@diesel Co já si myslím je moje věc, každopádně ty ačkoliv máš učňák, tak píšeš vcelku srozumitelně rudolfe nebo diesele :)

každopádně když diesele nerozumíme tomu, co dotyčný chce vyřknout, je to smutné. Tam nejde o nějaké překlepy nebo hrubky, tam jde o celkovou nesrozumitelnost, emocionální nevyrovnanost a vůbec BS

Neznamená, že člověk jen s vyučením se neumí vyjadřovat a naopak vzdělání zase nezaručí umění vyjadřovat se. I člověk jen se základním vtzděláním a sečtělý se může vyjadřovat lépe než osoba s několika tituly...A stím že si myslíš-ano máš pravdu, je to tvoje věc, ale usvědčil ses sám t o tom co si myslíš- vyučený= hlupák neumějící se vyjadřovat.

Jinak tazel je troll nebo nudící se školáček, kterému se asi líbí, jak se tu dohadujeme o jeho "vzorném češtinu"

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já to nechápu vůbec a ani to už snad pochopit nechci. Zajímavé je, že lze seskupit tolik písmenek do slov a vět, které vyplní značný prostor a myšlenka tam není (nebo je velice hluboko skryta=?). Máte dar, který by se dal využít při psaní politických projevů . Zdravím!

hodnocení

2x

A to je z latinoamericke nebo turecke telenovely?

michalverner
09.01.23 09:02
hodnocení

1x
Asi tak.
Kolega v práci

hodnocení

0x
Manžel Vám v práci udělal žárlivou scénu a kolega řekl: Třeba tě miluje.
Kolega chtěl žárlivost podle mne vysvětlit a tím odlehčit situaci. Tím, že manžel asi žárlí, protože něco silného cítí. No a v duchu se nad tou myšlenkou zamyslel déle. To je zajímavé, jaký asi může být vztah? Co asi mohou k sobě navzájem citit jiní partneři? Když to najdu, nemohl bych to mít ve vztahu taky? Co na ní zajímavého vidí ten manžel?
Ale nemyslím, že by svými tajnými myšlenkami chtěl zranit svoji partnerku. Tím, co objeví, totiž může obohatit svůj vlastní partnerský vztah. Jeho partnerku by ale takové úvahy mohly zranit, mohla by si je vyložit jinak.
Možností, nad čím se může někdo zamýšlet, je hodně.

hodnocení

0x

Nenamlouváte si to jenom? Třeba to vidíte jinak,než to je, třeba se vám líbí - třeba jen podvědomě k němu něco cítíte. Řekněte si, že co je v domě, není pro mě a pokud si nemymýšlíte, chovejte se normálně jako ostatní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]