Nejste přihlášen/a.
Mně jednoduše pomohl takový ten hořký lak na nehty, co koupíš v lékárně.
Už jej roky nepoužívám, ale občas se přistihnu, že si nehty koušu (Většinou, když mi kape do bot u nějakého projektu )
Zkus si ten lak dávat pod nehty, pokud ti nebude vyhovovat nenápadný lesk čirého laku. Stejně pod ten nehet zubem zajedeš
Jo, jo, mně matka v dětství často slibovala, že mi pomaže ruce slepičáky. Naštěstí to nikdy nesplnila, jenom tak vyhrožovala.
Přešlo mě to samo, ale až v tanečních. To se z holek dělají slečny. A když jsem viděla u ostatních dívek pěkně upravené ruce s nalakovanými nehtíky, řekla jsem si - Proč ne já? Sice jsem to ještě několikrát porušila a okousala je /obvykle při nervozitě před písemkou, zkoušením/, ale bylo to stále méně časté, až jsem se toho zbavila úplně. Chce to mít pevnou vůli a umět si říct: DOST! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.