Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousání nehtů

Od: le odpovědí: 9 změna:
Zdravím, jak vyřešit kousání nehtů u mužů. Všechny rady které jsem našel se týkaly spíše žen. Napadá Vás něco?
Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně jednoduše pomohl takový ten hořký lak na nehty, co koupíš v lékárně.

Už jej roky nepoužívám, ale občas se přistihnu, že si nehty koušu (Většinou, když mi kape do bot u nějakého projektu :))

Zkus si ten lak dávat pod nehty, pokud ti nebude vyhovovat nenápadný lesk čirého laku. Stejně pod ten nehet zubem zajedeš :)

le
hodnocení

0x
Jeden můj známy říkal že mu pomohlo, když nosil každý den rukavice, myslíte že by to pomohlo?

liska5
hodnocení

0x

To prý je známka skryté agrese. Tak by to pak chělo konzultaci s psychologem. A sám se cvičit v sebeovládání, protože ožužlané nehty jsou odpuzující.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si neumývat ruce po velké potřebě a napište nám, jak to šmakuje . Zdravím!

liska5

A nakonec bude mít okousané nehty a k tomu škrkavky...:-D

ben®

liska5 - a když bude mít škrkavky, tak už bude mít jiné starosti, než s okusováním nehtů .

zaseja

Jak by to mělo šmakovat, snad si neutíráš zadek prstama, ale hajzlpapírem?

hodnocení

0x

Jo, jo, mně matka v dětství často slibovala, že mi pomaže ruce slepičáky. *smich* Naštěstí to nikdy nesplnila, jenom tak vyhrožovala.

Přešlo mě to samo, ale až v tanečních. To se z holek dělají slečny. A když jsem viděla u ostatních dívek pěkně upravené ruce s nalakovanými nehtíky, řekla jsem si - Proč ne já? Sice jsem to ještě několikrát porušila a okousala je /obvykle při nervozitě před písemkou, zkoušením/, ale bylo to stále méně časté, až jsem se toho zbavila úplně. Chce to mít pevnou vůli a umět si říct: DOST! Jaga.

zaseja
hodnocení

0x

Kup si covidovou dezinfekci a tou si po každém umytí rukou postříkej ruce, ale možná tak hnusně chutnají všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]