Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průzkum

Od: italka® odpovědí: 17 změna:
Nedávný průzkum dokázal, že žena s mírnou obezitou zije déle, než muž,který se o tom zmíní.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

3x
No tak samozřejmě. On totiž raději chcípne než by se na to musel koukat byť o minutu dýl*smich*
hodnocení

Smode- i tak je možný ten vtip pochopit..

hodnocení

2x

A co chcete slyšet? Ano, ženy žijí v průměru o něco déle, než muži. Můj zeť tvrdí, že je to dáno tím, že ty ženy ty muže utrápí a pak si v klidu dožijí samy. ;)

A co se týká boubelatosti: Jeden známý vždycky tvrdil, že správná žena musí mít takovou postavu, aby ji bylo za co chytit a do čeho kopnout. Nevím, zda to tak je. Ale jak sama vidíte, z toho plyne poučení, že zdůvodnit se dá úplně všechno. *smich* Jaga.

hodnocení

Jaga..,přeji krásné rano,někde jsem slyšela,že se vtipy nemají rozebírat.nebo vysvětlovat
pb®
Není to proto, že je utrápí. Dokonce někdo dělal průzkum, že muž žijící sám se dožívá nižšího věku, než muž žijící s partnerkou. Není o něj pečováno. U ženy je tomu naopak, péčí o chlapa se vyčerpá, samotná se stará jen o sebe. Z evolučního hlediska je starý chlap nepotřebný. Pozbyl síly, takže už nemůže ani lovit ani chránit rod, jen žere. Stará žena pořád může přikládat do ohně a chovat mimino, zatímco ostatní ženy sbírají plody. Tak tomu bylo po tisíce let, jen posledních pár set let je tomu jinak, ale evouce tak rychlá není. Proto se příroda snaží odstranit již nepotřebné. Chlap by mohl taky s úbytkem síly přebrat práci ženy, ale to on nechce. Proto taky staří dědci byvají nerudní, podvědomně cítí, že už jsou nepotřební.

pb! Perfektní odpověď! Za takové názory byste měla na FB zablokovaný účet...

pb®
sisi to nejsou moje názory, to bylo před mnoha lety v dokumentu na ČT, když se ještě svět nesnažil být hyperkorektní.

hodnocení

2x

Vtip krásný, ale reakce babyjagy mě dorazila*smich*

hodnocení

Starejpes- me2

hodnocení

2x
Nedávný průzkum dokázal, že lidé uvěří všemu, co průzkumy "dokazují".
hodnocení

Silverfish003 : A proto :
Ať žijí průzkumy!
finl

Mě by zajímal výsledek průzkumu, proč neexistují skoro žádné vtipy o tchánech, na rozdíl od tchyní.

hodnocení

Finl: to je jednoduchý: Ty vtipy vymýšlí muži my,ženy,na to nemáme čas.
Proto nejsou ani žádné vtipy o blondacich

Ono to souvisí s tím prvním vtipem, prostě tchyně narozdíl od tchána přežije vše

hodnocení

Nunici: někdy také ne..
Inzerát: daruji hada,škrtiče.
Úspěšně prověřený. Nutné je odmotat ho z tchyně.
finl

Není vznik vtipu spíš věc okamžité inpirace dle situace, asociace? Tedy u těch dobrých.

hodnocení

Finl: určitě ano. Nevylučuje to ale fakt,že vtipy vymýšlejí muži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]