Dobrý den mám otázku postavil jsem si motokolo z křovinořezu oleomac 725t a jakmile přidám po chvilce chce motor zhasnout.Zkoušel jsem to nechat dlouho běžet na volnoběh a držel vše jak by mělo být ale jakmile přidám plyn tak po chvilce zhasne děkuji za odpovědi
Klidně přidřenej, nebo chudá směs nejspíš falešný vzduch kdy po ohřátí se tepelnou roztažností někde udělá díra.. Možná i vadný zapalování kdy za tepla elektronika kolabuje a nedá jiskru, po ochlazení zase jede..
Z levných možností tryska karburátoru zasviněná (biosložkama), dost pomáhá aditivace VIF který ty lepidla rozpouští, nebo povolit L trysku.. Ale to by nešlo do otáček hned a ne že po chvíli chcípne, takže to spíš ne..
Pokud je horší start tak i nízká komprese, vyběhaný nebo přidřený.. Tam může pomoct překroužkování, ale často pak odejde na klice..
A myslíte že to bude přívod benzínu podle mne to vidím na trisku a ještě k tomu motoru když mu nedám rychlý start tak ani nenastartuje jeteli třeba nevíte co s tím
Tak dnes jsem vyčistil karburátor a motor maká jak má pak jsem zkusil kompresy a hrozně malá takže teď si nejspíš koupím buď píst s kroužkem nebo nový motor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.