Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte to

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Vyskočila na mě tato reklama

top.vigoshop.cz/...

zajímalo by mě co by na to říkala STK

Nepište dej si to tam a jdi to zkusit - chci jenom slyšet váš názor.

doplněno 06.01.23 20:22:

Tak jsem si zahledal a ejhle co našel. A tyto by STK měly projít.

alza.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tohle je stará, velmi levná a nekvalitní náhrada, s tou nedosáhnete geometrie žárovky a budete oslňovat.
Ale STK na to neříká nic, protože i ten, kdo nemá moc rozumu a ohleduplnosti a namontuje si to, tak mívá dost rozumu na to, aby to před STK vyndal.

olinl
hodnocení

2x

Pokud to má homologaci ať si to tam dá kdo chce..

jm
hodnocení

2x
Webové stránky jsou k dispozici „tak, jak jsou“ a společnost neposkytuje žádné záruky, nepřímo ani přímo, týkající se vlastnických práv, marketingu nebo vhodnosti produktů, které jsou na webových stránkách prezentovány.
Takových hlášek má plné obchodní podmínky.
Nekoupil bych si nic nabízeného s rizikem přijít o technickou způsobilost...

hodnocení

2x

Tyto Ledky nemají homologaci pro provoz na pozemních komunikacích. Takže na STK jsou dvě možnosti. Když to nebude svítit extra moc, tak to nemusí řešit (ani si všimnout) jen změří a seřídí světlomety. Nebo si všimnou (což, pokud budou světlomety seřizovat, tak je u spousty aut pravděpodobné, protože to má jinou patici) a můžou chtít vidět dokument o homologaci. Ten nemáte a tak to může být klasifikováno jako Použití nehomologovaného (neschváleného) zdroje světla (nepovolená úprava zdroje) což je stupeň závady B a to značí technická na 30 dní.

hodnocení

2x

"Kupte si 1 pár, druhý dostanete zdarma"

Podobné nabídky mě vždycky rozveselí *haha*. Inzerují životnost až 10 let, tak co budu dělat s druhým párem zdarma (že bych ho třeba daroval sousedovi)? Prodejce určitě nehodlá prodělat, takže to vypadá, že mají žárovky poloviční cenu a prodejce se jich chce hodně rychle zbavit. ;)

Pominu co na to STK, ale když někoho oslníte a způsobíte nehodu, policajti a pojišťovna si na Vás smlsnou.

hodnocení

2x

Ano, ty z Alzy na technické projdou. Pokud ovšem budou namontovány na schváleném typu vozidla.

hodnocení

0x

Neznám, nedal bych to tam.

jarinek*
hodnocení

0x
Dnes jela proti mě dvojková oktávka. Bílá ledková světla. Svítilo mu to jak lustr. Do všech stran. Lidi jste opravdu vadní, kdo to má! Co má společného STK s tím, zda je řidič imbecil? Na STK se zjišťuje velikost IQ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]