Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo jiný dostal to co jsem si přál já

Od: david* odpovědí: 13 změna:
Tak si to představte Vánoce jsem si přál nový telefon. A ano je mi 22 let a chodím do práce takže nejsem dítě pokud by to někoho zajímalo. Na Vánoce jsem si přál pod stromeček nějaký telefon no ale nedostal jsem ho... Byl to Samsung. Asi jsem zlobil přítelkyni . A teď dneska přijdu z práce a jelikož mám ještě bratra a ten taky potřebuje nový telefon tak jsem dneska zjistil že můj kamarád koupil mému bratrovi (s kterým je také přítel) přesně ten Samsung který jsem chtěl já... přesně ten model... No To by mě trefil šlak...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Heč. Já si přál pod stromeček Xbox a koupil si ho, nečekal sem na kamaráda mého kamaráda;)

Zvláště když pracuji.

hodnocení

5x

Srdcervouci story, jak delana do Bravicka.

hodnocení

3x

Já se přidám ke stížnostem. Vloni jsem dostal v balíčku tři podprsenky...:(. Přítelkyně dcera dostala svěrák. Letos jsem dostal dvě noční košilky pro děcka, vnučky dostaly sadu nářadí...:(. Nevím, co Ježíšek hulí za matroš, ale chci to takyl

Jen se nedelej. Vzdyt se neni za co stydet.

Axusi - bylo mi to malý! To jsem nenapsal?;)

hodnocení

2x

V snad nejdrastičtějším románu E. M. Remarqua: JISKRA ŽIVOTA /z prostředí koncentračního tábora/ mě zaujala jedna věta:

NEPŘIROZENÁ LÁSKA DOKÁŽE PŘINÁŠET DALEKO VĚTŠÍ OBĚTI, NEŽ LÁSKA PŘIROZENÁ.

Tím je vše vysvětleno a teď do mě. *zed* Jaga.

Pokud je Vám 22 let a chodíte do práce, telefon si můžete koupit sám. Proč spoléhat na Ježíška? Na toho se spoléhají děti. Vy vyděláváte, můžete následně utrácet za to, co Vám udělá radost. Proč to chtít od druhých?

doplněno 07.01.23 05:35:

Navíc se můžete uklidňovat tím, že Váš brácha dostal mobil od svého kamaráda. Jo, kdyby bratrovi ten mobil dala Vaše družka, to by bylo teprve tóčo. Tak buďte rád, že to bylo takhle. A ne jinak. :-D

ahoj*
hodnocení

1x

No Tě Bůh! Nic si z toho nedělej, a dáreček si dej sám sobě.*palec*

Ps: Mě by spíš trefil šlak, kdybych se dověděl, že mého bratra ... přítel, byť by mu dal Samšunga. No asi záleží, kdo hraje źenskou.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak tomu (takové situaci) se v našem kraji říká někomu poch*at záda - no, to rozchodíte. Zdravím!

3k
hodnocení

0x

Naštěstí jsi přežil. Zachovej klid a medituj o tom, z čeho tohle dárkové šílenství vzniklo - Tři králové, co mají dnes svátek, přinesli narozenému Pánu tři dary.

makak
hodnocení

0x
Ale zase si rozdíl od bratra můžeš bezbolestné sednout, popř tě neboli čelist.

id
hodnocení

0x
Já si od Ježíška přála multifunkční hrací stůl 15 her v 1. Protože Ježíšek by mi mohl donést kostkované papuče, tak jsem si stůl koupila. Fikaně jsem na dárek napsala - pro vnoučata. Na stůl doma nemají místo, tak zůstal stůl u nás, hurááá ! Byly krásné vánoce, samé turnaje a vnoučata neměla čas na mobily.

hodnocení

0x
Přál jsem si Nintendo Switch. Nečekal jsem na Ježíška. Koupil jsem si ho sám. Stačí šetřit penízky a pak jde vše.

hodnocení

0x

Já bych byla děsně naštvaná, jak si to vůbec může kamarád dovolit? Asi je potřeba se s ním pořádně pohádat, vysvětlit mu, že tak se to nedělá, když mám na ten mobil nárok já ! A teď vážně : ty, místo abys ten mobil koupil bratrovi sám, když pracuješ a jsi plnoletý - pokud to je pravda - tak se zlobíš, že jsi ho nedostal. No to nechápu. Kup si mobil a nevymýšlej si.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]