Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer poradi mi nejaka zena?Potkal jsem jednu zenu na zabave zatancovali jsme si a doprovodil jsem ji domu po akci dal jsem ji pusu na dobrou noc.Piseme si kazdy den.Jednou se tri dny neozvala a pak se omluvila ze ma migrenu,ted od noveho roku jeste neodepsala pritom jsme si rekli ze si jedenkrat za den napisem.Ja ji kazdy den pisi ale neodpovida tak nevim jestli ji mm zavolat nebo za ni prrijed aby zase nemela migrenu a neposral bych to.Mam ji moc rad co mi prosim poradite dekuji
Nevěřím, že je Vám 45 let, protože se chováte jako puberťák. Proč si každý den psát? Pokud jste ji doprovodil ze zábavy domů, víte jistě, kde bydlí a můžete ji zkusit navštívit.
Možností je hodně. Třeba paní někoho má, manžela, děti...Na zábavě byla třeba sama, s kamarádkami, byla kapánek ovíněná a tak se chovala volněji. A Vy z toho hned děláte lásku, jakou svět neviděl. Někoho rád můžete mít, pokud ho lépe poznáte, jak se chová, jak jedná, jak je chytrý...po několika tanečcích a jedné puse v branky to ona třeba jako lásku vůbec nebere. Spíš jen jako příjemné povyražení. Bez jakýchkoliv dalších závazků. A z Vašeho obtěžování má migrénu.
Předem se ohlaste a navštivte ji. Možná se budete divit. Ale přála bych Vám, aby to dobře dopadlo. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.