Je mi 23 let a přibližně půl roku beru finasterid ke zmírnění padání vlasů. Po půl roce musím říct, že jsem z toho nadšený, kvalita vlasů se viditelně zlepšila, jenže se obávám, že se u mě začaly projevovat vedlejší účinky. Ty vedlejší účinky jsou intimní. Poslední dobou si uvědomuji ztrátu libida - nemám vůbec chuť tuto potřebu uspokojovat, vydržím bez toho třeba i dva týdny. Nevím, zda si to ale jen nenalhávám, že to rovnou přisuzuji k těmto lékům, a tak bych chtěl poprosit, zda někdo náhodou s tím také nemáte zkušenosti.
Zkušenosti nemám, ale dají se najít na internetu některá fakta, na která Vás měl lékař upozornit. Což příbalový leták? Četl jste si, že se ten lék, co ovlivňuje hladinu testosteronu, nebere pořád a že po dobrání začnou zase zhruba po měsíci vlasy opět řídnout?
Mám dobrou zkušenost s tím , když se vlasy denně omývají silným čajem z kořene lopuchu a jednou týdně se na ně naplácá lógr z kafe a dá se síťka na hlavu . Nechat 3 hoďky a nad kýblem smýt . Ne do odpadu
liska5
Dneska se prodává kofeinový šampon, což potvrzuje Vaše praktiky s lógrem. Půjde o prokrvení pokožky hlavy. Jinak na kvalitu vlasů je taky potřeba mít ve stravě dostatek minerálů: Fe, Mg, Zn, Si, .. a vitamíny B.
ahoj*
Stanley Bradley žejo
liska5
Teď běží reklama na Revalid. Něco nového a prý dobrého. K dostání jen v lékárně.
Známá na to před lety zemřela bylo jí asi 55 let. Všechny koncové tkáně se jí scvrkávaly. Trvalo to roky. Stahly se jí dásně, až se uvolnily zuby, ztenčily a ztvrdly rty, zešpičatěl nos, a stejně tak špičky prstů. S degenerací pokožky hlavy vypadávaly vlasy. Největší problém byl urogenitál pro zánětlivé komplikace. Bylo to strašně bolestivé a musela být ke konci na morfiu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.