Nejste přihlášen/a.
cus lidi nedávno mi kamarád řekl že kolem roku 2013má nýt supervulkán na slunci neco jako eerupce ale mnohem mohutnější a silnější jenže má tato erupce zasáhnout ZEMI a to sem mu moc nechtěl věřit.takže nevviděly.nečetvi nebo neslyšely jste o tomto někde?chtěl bych váš názor dik
Včera to bylo v Tv, nic moc se nestane jen některé elektro spotřebiče to asi nepřežijí. Nevíte co bude zítra tak nač se trápit.
Tak to je dobrá informace. Naší obyčejnou Teslu si necháme ještě do roku 2014, až pak budeme řešit novou TV, co kdyby náhodou.
Andromedo,nechápu,proč se neustále zabýváš nějakými zprávami o konci světa.Je potřeba si naplno užívat každý den,a ne se zbytečně stresovat kvůli něčemu,co zřejmě ani nepřijde.Proč to pořád řešíš? Běž raději ven a pozvi třeba svoji spolužačku do kina a neřeš pořád takové blbiny...
Navíc rádobyodborné články na www.novinky.cz ani nečtu.Vždy nějaký nejmenovaný britský vědec objeví něco převratného...
A kolik lidí tvrdilo,že bude konec světa v roce 2000?
Tak jsem o erupcích četla teď na technetu. Zajímavé, možná že fakt vypadnou elektrické přístroje a bůhví co ještě. Je to věc, s kterou vůbec nic neudělám a tak jí ani nebudu v hlavě řešit. Farradayovu klec taky stavět nebudu, ale co mě možná ani nepřekvapilo, byly reakce v diskusi pod článkem. Pár jich sem okopíruju, úsudek si udělejte sami.
pronajmu svůj protiatomový kryt pod barákem k uskladnění drahých elektronických zařízení. 1m2 a den za 350 Kč. Kryt má 100m2.
Prodám speciální folii, která ochrání vaše přístroje před elektromagnetickou bouří. 1m2 za 899,- Kč ta investice vám ochrání mnohem dražší přístroj.
Nabizim antielektromagneticke mini-pyramidy, ktere vychazi ze znalosti starovekych egyptanu. Jedna pyramida pokryje svym blahodarnym ucinkem cely byt, nebo rodinny dum a cena je pouze 2000kc/kus. Zda se to sice drazsi, nez ta folie(ktera samozrejme take dobre funguje), ale uvedomte si, kolik pristroju musite ochranit.
atd. atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.