Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se jednat o podvodníka?

Od: less odpovědí: 9 změna:

Ahoj, našla jsem inzerát s následujícím textem:
Černé pánské Calvin Klein hodinky Pánské Nové

Černý pásek Sklo minerální odolné proti poškrábání Průměr ciferníku 3,9 cm Tlouštka 0,5 cm Délka pásku včetně ciferníku 23,5 cm Šířka pásku 1,7 cm Cena 299 + 90 Kč poštovný na dobírku. Dokud inzerát nesmažu je aktivní Pokud o ně máte zájem pošlete mi vaše jméno, příjmení a adresu kam hodinky chcete odeslat . Hodinky odešlu na dobírku druhý den po odeslaní je máte doma.
Co si o tom myslíte? Jaké informace mám získat, abych se ujistila, že mi hodinky opravdu přijdou? Fotky i telefonní kontakt tam je uveden také... Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Calvin Klein za 389Kč ´=nebrat ,přílš nízká cena takové hodinky jsou bud padělek nebo podvod.Na takové nabítky nareagovat

xixi*
hodnocení

0x

Záleží jaký je to inzertní server, jaké má obchodník hodnocení atd. Pokud má hodnocení dobrý, asi bych věřil, pokud tam nic takovýho není, tak nevím no. Třeba na aukru bych se nebál, jinde asi jo. Záleží jak se vám to chce risknout.

doplněno 15.07.13 18:08:

To že to není originál, to je snad jasný :D

fefadf
hodnocení

0x

Ta cena mi nesedí, asi to bude fejk. Pán může mít ty hodinky, ale asi nebudou pravé...

shlaighter*
hodnocení

0x

Tenhle inzerát
Inzerát

se jeví jako fake výrobek i neznalci hodinek, co si cenu "pravých"vyGoogluje :D

xixi*
hodnocení

0x

já bych na sbazaru nekupoval, nemám k němu důvěru *ee*

Jak říkám, pokud případně oželíš ty peníze a nezruinuje ti to rozpočet, tak do toho jdi.

loretta*
hodnocení

0x

Dobrý den, tak 300,- za značku CK...ehm, to bude padělek jak mraky, ale pokud to nevadí Vám *nevi* Pokud je to na dobírku, tak ihned po zaplacení balík rozbalit a zjístit, zda je tam skutečně to, co tam má být. Jestliže by tam byly např. papíry, jít na policii, sepsat protokol a s tím na poštu, aby se zastavilo vplácení dobírky - to vše ten den! Ale samozřejmě, že Vám může někdo za 300,- poslat nějaký neskutečný šmejd a proti tomu už nic moc nenaděláte. Pak už jen zbývá se dohadovat s odesilatelem. MMch, není problém si koupi jednorázově simku s číslem, kterou pak zahodí *frajer* No záleží na tom, kde jste to našla a jak moc je prodejce důvěryhodny a ověřený.

doplněno 16.07.13 10:52:

aha, sbazar - tak prodejce vypadá, že prodává často, ale i tak je nákup na sbazaru, aspoň pro mne, docela nedůvěryhodný

daniell*
hodnocení

0x

no určitě to nejsou originál Celvin Klein nebo se prodejce přepsal a vynechal jednu nulu ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podvodník to být může a nemusí. Cena odpovídá běžné ceně levných napodobenin. Podvodník by to byl, kdyby tyto hodinky prodával za mnohonásobně vyšší cenu. Nejdůležitější je vždycky si prověřit prodejce předem a tuhle možnost já vidím jenom na Aukru.

hodnocení

0x

Jedna vec je, za kolik se takove CK hodinky prodavaji a druha vec je jejich skutecna vyrobni cena, ktera je v radu jednotek Kc nekde v Cine v hromadne vyrobe. Pouze vam na to daji logo, jake si zrovna zaplatite.

Proc kupovat hodinky u firmy, ktera to ma pouze jako jakysi doplnek k jejich hlavnimu zamereni, kterym je obleceni?

Nebylo by lepsi zamerit se radeji na znacku, ktera se primo vyrobou hodinek zabyva? Hlavne tedy v dnesni dobe, kdy meraky casu najdete pomalu i na rychlovarnych konvicik a hodinky tedy slouzi spise jako modni doplnek a sperk? (vynecham-li sportovni hodninky)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]