Nejste přihlášen/a.
Také si takhle představujete bílé Vánoce? Takhle zelená tráva nebývá většinou ani na konci srpna.
Včera jsem se sama toulala necelých 17 km po Železných horách. Vůbec mi to nepřipadalo jako Nový rok. Teplíčko, sluníčko svítilo, v lese bláznivě poletoval nádherný žluťásek. Vím, že vylétají brzy zjara, ale na Nový rok jsem jej ještě venku neviděla. Zelená tráva, krásně zelený mech. Pořád mě to lákalo hledat, zda někde neuvidím hnědé hlavičky poddoubáků.
Trochu jsem se zarazila při pohledu na bahnité rozryté koupaliště kanců, hned vedle cesty. Naštěstí se právě nekoupali. Na silničce mě zaujala čile lezoucí housenka. Také nezvyklé setkání na Nový rok. Odnesla jsem ji raději do pole, aby nedošla úhony. A našla jsem krásný choroš.
Procházka to byla krásná, ale spíš jako v polovině dubna. Byl to pro mě hezky strávený Nový rok. Pokud mi někdo určíte choroše a housenku, budu ráda. Děkuji. Jaga.
@mario: děkuji za troudnatce , bude to on. Ten bourovec, to nevím. Porovnávala jsem housenky na netu a ta "moje" mi připadá málo barevná, na fotkách byly bílé a oranžové skvrnky. Tahle je taková smutná. Tak nevím. Ale dík. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.